Patvirtino rezultatus: socialdemokratams toliau vadovaus G. Paluckas

  • Teksto dydis:

Socialdemokratai sekmadienį patvirtino partijos pirmininko rinkimų rezultatus – partijai toliau pirmininkaus Gintautas Paluckas.

„Dar plaukia balsai tų žmonių, kurie balsavo ne savo skyriuose, bet galime patvirtinti, buvo komisija susirinkusi, kad dalyvavo apie 7,5 tūkst. žmonių, absoliuti dauguma balsavo už dabartinį pirmininką G. Palucką“, – BNS sakė partijos rinkimų komisijos pirmininkas Juozas Olekas.

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininko rinkimuose G. Palucką palaikė 90 proc. visų balsavusių, už Seimo LSDP frakcijos seniūno pavaduotoją Algirdą Sysą balsavo 10 proc. partiečių.

Socialdemokratai partijos lyderį rinko praėjus pusantrų metų po skilimo, kai nesutikę trauktis iš valdančiosios koalicijos su „valstiečiais“ partiją paliko dalis Seimo narių ir įkūrė naują partiją – Lietuvos socialdemokratų darbo partiją.

Gegužės 4 dieną planuojamas LSDP suvažiavimas. Jis rinks naują partijos vadovybę – pirmininko pavaduotojus, prezidiumą, valdybą, tarybą, Etikos ir Finansų komisijas.

Šiuo metu opozicinė LSDP yra didžiausia šalies politinės partija. Ji turi per 17 tūkst. narių. Parlamente dirba aštuoni partijos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsakykit

Atsakykit portretas
O tai teistas gali vadovauti neteistiems?

Nerijus

Nerijus portretas
Socialdemokratams reikia "ryskios" asmenybes. Tokios kaip A. M. Brazauskas, C. Jursenas ar Kirkilas, nors vardo nepamenu. Google visagalis, bet tingiu paziureti. Asmenybemis dazniausiai gimstama, o ne tampama.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Ar galetumete pavyzdziui isivaizduoti koki pati populiariausia Lietuvos socialdemokrata Linkeviciu partijos pirmininku, aisku, kad ne, jia neturi laiko, jis dirba Lietuvai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių