Paskutinės minutės šauksmas: M. Skuodis ragina Europos Sąjungą nebesukioti laikrodžių

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministras Marius Skuodis ragina Europos Sąjungą bendru sutarimu išspręsti laiko sukimo klausimą ir sezoninio laiko nebekeisti, praneša LNK.

Anot ministro, daugybė studijų patvirtino neigiamą sezoninio laiko keitimo poveikį žmonių sveikatai, todėl didžiausią prioritetą turime teikti Europos gyventojų gerovei ir atsisakyti neefektyvaus ir žalingo laiko keitimo.

Laikas Lietuvoje, kaip ir visose ES valstybėse narėse, vykdant Europos Sąjungos direktyvą, keičiamas dukart per metus – paskutinį spalio ir kovo sekmadienį.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dima

Dima portretas
Isižiojelis,pabudo tada ,kaip laikas turi būti persukamas.

Jonas

Jonas portretas
Lietuvai reikia rasti tokias valandas, kad būtų naudingos ,kad būtų mažiau sunaudojama elektros energijos.Dabar atvirkščiai viskas yra.Žiemos metu prades temti 15:00_elektros sunaudosime daugiau,arba teks sėdėti prie Naktinės lempos.

LIETUVOS "NEPRIKLAUSOMYBĖ" VISAME GRAŽUME...

LIETUVOS "NEPRIKLAUSOMYBĖ" VISAME GRAŽUME... portretas
Seniausiai padaryti tyrimai, kad laikrodžio sukiojimai KENKIA SVEIKATAI kai kuriomis ligomis sergantiems piliečiams. Kas čia dar neaišku? Aišku čia tik vieną - greitai pirstelėti prašysime leidimo Briuselyje. O kaip išsiškinti paprasčiausiai kiaulei tvarte, kad ji nežviegtų valandą laiko, kol jai atneš jovalo po valandos?...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių