P. Gražulis prisipažino susirgęs koronavirusu: porąkart sukosėjau ir viskas

  • Teksto dydis:

Žiniasklaida jau rašė, kad iš Seimo dingo bene garsiausiai prieš skiepus pasisakantis parlamentaras Petras Gražulis. Pasirodo, kalbos, kad P. Gražulis serga koronavirusu, pasitvirtino.

Žinomas politikas portalui Alfa.lt pripažino – buvo susirgęs COVID-19.

Kelias savaites ryškiai matomas Seimo narys buvo nepastebimas Seime, nedalyvavo ir rugsėjo 10-ąją prie Katedros vykusiame Šeimų maršo protesto mitinge. Tačiau iki šiol P. Gražulis neatsakinėjo į žurnalistų skambučius, nepatvirtino, kad serga ar turi kitų problemų, dėl kurių negalėtų dirbti.

Trečiadienį P. Gražulis Alfa.lt galiausiai patvirtino, kad jam buvo nustatytas COVID-19, tačiau nenorėjęs apie tai kalbėti su žiniasklaida.

Nieko labai nejaučiau, porąkart sukosėjau. Gavau atsakymą ir – teigiamas, atėjo atsakymas izoliuotis.

Pasak Seimo nario, koronavirusinė infekcija jam buvo nustatyta beveik atsitiktinai, jokių rimtų simptomų jis nejautė. „Užpraeitą sekmadienį man pasiūlė, pasidariau COVID-19 testą. Nieko labai nejaučiau, porąkart sukosėjau. Gavau atsakymą ir – teigiamas, atėjo atsakymas izoliuotis“, – portalui sakė P. Gražulis.

Seimo narys sakė, kad simptomų beveik nejuto ir gydytis rimtai neprireikė.

P. Gražulis sako nesiskiepijęs nuo COVID-19.



NAUJAUSI KOMENTARAI

K

K portretas
Gražulis porą kartų nusikosėjo ir kartą nusiperdė ir baigėsi karona

Anonimas

Anonimas portretas
Kažkoks nesveikas dėmesys tiek politikų ,tiek žinasklaidos Gražulio sekimas .O kaip paskiepyta Klaipėdos meras Grublaiskas susirgo ir kaip snarglioja niekas nesidomi,Arba nepasikiepiję kiti 30 seimo narių,URM ir kitų ministerijų valdininkų ,kurie nori dirbi iš pliažo ir jokio sekimo nėra.Tai negi tikrai gyvename atnaujintoje bolševikų valstybėje,su moderniu 21 a pasityčiojimu?

Porą kartų

Porą kartų portretas
Dar ir apsi...tri ..edė.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių