P. Gražulis įvykdė teismo sprendimą: priteisti pinigai nukeliavo į NVO „Mamos už LGBTQ+ vaikus“

  • Teksto dydis:

Seimo narys Petras Gražulis įvykdė teismo sprendimą ir po pralaimėtos bylos pervedė 3815 eurų patirtų bylinėjimosi išlaidų ir 3 tūkst. eurų neturtinės žalos, savo feisbuko paskyroje rašė žurnalistas Andrius Tapinas.

Anot jo, P. Gražulio pinigai finansiškai parems LGBTQ vaikus ir jų tėvus, susiduriančius su netolerancija.

„Šitie 3 tūkst. P. Gražulio eurų iš karto nukeliavo į NVO „Mamos už LGBTQ+ vaikus“. Tai Rasos Račienės ir dviejų bendraminčių įkurta organizacija, kurios tikslas emociškai padėti tėvams, auginantiems LGBTQ vaikus, ir patiems vaikams, kurie susiduria su netolerancija“, – teigė A. Tapinas.

„Organizacija dar labai nauja, tačiau planuoja nemažai veiklų, todėl smagu, kad Seimo narys tapo kol kas didžiausiu jų finansiniu donoru”, – teigė A. Tapinas.

Organizacija dar labai nauja, tačiau planuoja nemažai veiklų, todėl smagu, kad Seimo narys tapo kol kas didžiausiu jų finansiniu donoru.

Be to, žurnalistas pridūrė, kad iš pirmo karto spaudos konferencijoje P. Gražulis nepaskelbė paneigimo ir nevykdė šios teismo sprendimo dalies, todėl A. Tapinas jį informavo, kad tai reikėtų atlikti kuo greičiau.

ELTA primena, kad praėjusių metų gruodžio mėnesį nuotolinio Kultūros komiteto posėdžio metu pas P. Gražulį namuose pasirodė pusnuogis vyriškis. P. Gražulis teigė, kad tai buvo A. Tapinas.

Žurnalistui ir laidų vedėjui A. Tapinui kreipusis į teismą dėl pažemintos jo garbės ir orumo, jis bylą pralaimėjo. Žurnalistas bylą apskundė. Lietuvos apeliacinis teismas pripažino žurnalisto skundą pagrįstu ir priskyrė 6815 eurų baudą, skirtą neturtinės žalos ir teismo išlaidų atlyginimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Per prakeiktą liežuvį ir homofilus pradėjai remti

anupras

anupras portretas
Besimakaluojantis liežuvis, Petreli, tau brangiai kainavo, tad jį ateityje kruopščiai laikyk už dantų.

irute

irute portretas
Islindo yla is maiso,neveltui buvo itarimai kad petriukas pederasciukas
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių