Nepakviestas į naują frakciją P. Gražulis: „tvarkiečiai“ sudraskyti į tris gabalus

Mišrioje Seimo narių grupėje dirbantis parlamentaras Petras Gražulis, kuris nebuvo pakviestas jungtis į naują „Lietuvos gerovei“ frakciją, skeptiškai vertina jos perspektyvas, ypač turint mintyje, kad „tvarkiečiai“ yra sudraskyti į kelis sparnus.

„Manęs nepakvietė, bet esu šiek tiek skeptiškas. Kas stovi už tos frakcijos, kokia politinė jėga, kas laukia perspektyvoje? Paremti valdančiąją daugumą? Mes galime ir dirbdami  Mišrioje Seimo narių grupėje paremti daugumą ir jos protingus, naudingus valstybei sprendimus. Nemanau,  kad dėl to reikalinga buvo frakcija“, – Eltai sakė P. Gražulis.

Jo teigimu,  „tvarkiečiai“ yra suskaldyti, tačiau didesnė jų dalis, parlamentaro nuomone, savo ateitį sieja su Rolandu Paksu.

„Tvarka ir teisingumas“ yra  suskaldyta dabar į tris gabalus. Vienas gabalas – Remigijaus Žemaitaičio, kitas gabalas – Vytauto Kamblevičiaus, o trečias – tai, manau, didesnė dalis, daugiau kaip pusė žmonių savo ateitį sieja su Rolandu Paksu“, – sakė P. Gražulis.

Parlamentaras teigė nematąs naujos frakcijos politinės ateities. „Aš nematau jokios jos politinės ateities. Beje, savo politinį kelią Seime galima užbaigti ir Mišrioje Seimo narių grupėje“, – mano P. Gražulis.

Ketvirtadienį Seime susikūrė nauja frakcija „Lietuvos gerovei“.

Ją sudaro 7 nariai: „tvarkiečių“ frakcijai priklausę Vytautas Kamblevičius, Juozas Imbrasas, Ona Valiukevičiūtė, Algimantas Dumbrava, Kęstutis Bartkevičius,  Mišriai Seimo narių grupei priklausęs Rimas Andrikis ir iš  „socialdarbiečių“ frakcijos pasitraukęs ekspremjeras Algirdas Butkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytojas

skaitytojas portretas
Petrai ko putojais,pasiimk savo Birute ir sukurkit savo laisvu ,nepriklausomu pisokliu frakcija

ALGIS

ALGIS portretas
PETRAI , KOKIOJE PARTIJOJE DAR NESI BUVĘS , TIE KURIE KEIČIA PARTIJAS KAIP KOJINES , TAI P O L I T I N Ė S P R O S T I T U T Ė S .

Veronika

Veronika portretas
Grazuli apniko kosmarai ar kazkas panasaus. Neisivaizduoju, kad dar yra zmoniu, palaikanciu paksoida, gal kokks 0,1%. Jei butu grazulio tiesa, tai tektu pripazont, kad Lietuvoje per daug neadekvaciu zmoniu. Bet juk taip ir yra, jei nr paksa, tai dar nezinia uzkoki "gelbetoja balsuoja". Jau. Tada, kai Ambalas buvo isrinktas prezidentu, buvo aisku, kad tautos mazai labai ke, tik kolchozine sovietine liaudis, kuri ir dabar vis kisa koja, kad tik blogiau butu.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių