J. Narkevičius atsisako buto Seimo viešbutyje, kur nakvoja jo dukra

Susisiekimo ministrui parlamentarui Jaroslavui Narkevičiui suteiktame bute Seimo viešbutyje nakvoja jo dukra Karolina Narkevič, trečiadienį skelbia 15min.lt.

Pasak naujienų portalo, butas Seimo viešbutyje J. Narkevičiui jo prašymu buvo skirtas kaip Seimo nariui dar prieš trejus metus, tačiau jis pats į darbą Vilniuje važinėja iš Trakų. Seimo statutas numato, kad parlamentarų artimieji gali gyventi bute, jei jie patys čia gyvena.

K. Narkevič, šiuo metu dirbanti kultūros ministro Mindaugo Kvietkausko patarėja, tikino turinti kur gyventi, o į Seimo viešbutyje esantį butą užsukanti tik retkarčiais, čia kartais pernakvoja. Parlamentaras opozicinės konservatorių frakcijos narys Bronius Matelis sako K. Narkevič Seimo viešbutyje matantis dažnai, tuo metu paties ministro teigia čia nesutinkantis.

J. Narkevičių į ministrus delegavo Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga, vasarą prisijungusi prie valdančiosios koalicijos.

Atsisako buto

Susisiekimo ministras parlamentaras Jaroslavas Narkevičius atsisako buto Seimo viešbutyje, žiniasklaidai paskelbus, jog jis šiame bute negyvena, bet čia kartais nakvoja jo dukra.

„Yra prašymas atsisakyti to buto. Mes neturime duomenų (kas jame gyvena – BNS), nes kanceliarija nekontroliuoja, kas ten gyvena. O pagal tvarką, butas gali būti suteikiamas Seimo nariui ir jo šeimos asmenims“, – BNS sakė Seimo kanclerė Daiva Raudonienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alis...

Alis... portretas
be reikalo atsisako...

įdomu

įdomu portretas
Koks subtilus siūlymas - dukrai reikia vyro, ministrui - žento. Graži prezentacija: mergina kvalifikuota, iš geros šeimos, bet neturi gyvenamos vietos - taigi: pažinčių skelbimas ministrui nieko nekainavo - ieškomas žentas su gyvenamu plotu, kad dukra turėtų kur Vilniuje nakvoti... smagu, bet nesubtilu. Čia nuomonė, neįsižeiskit. Daug dabar tų panelių Vilniuje ieškančių kavalierių....

Bedu pasidare

Bedu pasidare portretas
nebutu atsisakes, galetu ir toliau nakvoti. Kur dabar dukrai nakti pasideti?
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių