Ministras: norėtųsi, kad Lietuvos kariuomenė technologiškai pralenktų Rusijos kariuomenę

Norėtųsi, kad Lietuvos kariuomenė technologiškai pralenktų Rusijos kariuomenę, teigia krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas.

Jo teigimu, negalima visada „baksnoti pirštu“ į sąjungininkus ir prašyti pagalbos, būtina patiems stiprinti savo karinius pajėgumus.

„Mūsų siekis yra stiprinti savo pajėgas: negalima visą laiką baksnoti pirštu į sąjungininkus – atsiųskit tą, atsiųskit aną, mes turime būti ir pakankamais patys stiprūs“, – trečiadienį prieš Vyriausybės posėdį žurnalistams sakė ministras.

„Lietuvos kariuomenės modernizacijos vienas etapas baiginėjasi, pradėsime kitą ir norėtumėm, kad Lietuvos kariuomenė pralenktų, pagal technologinį lygį, Rusijos kariuomenę“, – pridūrė jis.

Dėl saugumo situacijos regione Lietuvos pareigūnai šiuo metu ruošiasi dar šiemet didinti išlaidas gynybai, paankstinti kai kuriuos pirkimus, skirtus kariuomenei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
TAI ką pirksims karo lektuvus kurių kainą apie 100 milijonu už vienetą,tankus po 6 -10 milijonu už vienetą ir t.t.IŠ kur pinigai bus paimti.Tad išgerkime už tai kad mūsų norai sutaptu su realybe.

Paprasta iseitis

Paprasta iseitis portretas
Isdalinkite kariams po ismanuji laikrodi, ir tikrai aplenks.....

tai

tai portretas
tiek buvo kalbu, tiek pirkimu maniau kad seniai aplenke, o cia......
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių