A. Mazuronis apie Seime inicijuotas apkaltas ir nepasitikėjimus: pritemptos situacijos

Opozicinės Darbo partijos pirmininkas Andrius Mazuronis sako, kad parlamente siūlytos apkaltos bei reikšti nepasitikėjimai yra nepagrįsti.

„Tiek Petro Gražulio, tiek Jurgitos Sejonienės situacijos yra pritemptos ir netraukia apkaltai (...) Algirdo Stončaičio situacija – akivaizdžiai pritempta, politizuota, neturinti jokio pagrindo (...) lygiai tas pats yra su Morganos Danielės istorija – pritempta, politizuota, kaip atsakas už A. Stončaitį“, – Žinių radijui penktadienį teigė Seimo vicepirmininkas.

„Man atrodo, šitas veikimas yra neefektyvus ir ne į rezultatą orientuotas, o į politinius burbulus ar purslus“, – teigė jis.

Ketvirtadienį Seimo opozicijai nepavyko atleisti Laisvės frakcijos atstovės M. Danielės iš parlamento Priklausomybių prevencijos komisijos pirmininkės pareigų. Parlamentarei nepasitikėjimas pareikštas 2021 metų lapkritį, jį inicijavę opozicijos atstovai tuomet nebaigė procedūros, ją prisiminė po valdančiųjų paskelbto nepasitikėjimo A. Stončaičiu.

Tą pačią dieną parlamentarai nutarė nesudaryti tyrimo komisijos dėl apkaltos surengimo konservatorei J. Sejonienei, Seimo salėje užregistravusiai kalbėti švietimo, mokslo ir sporto ministrę Jurgitą Šiugždinienę. Šios apkaltos iniciatorius Petras Gražulis teigė tokių veiksmų ėmęsis dėl to, kad valdantieji tokią procedūrą inicijavo jo atžvilgiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atsiprašau

atsiprašau portretas
Gerbiu Mazuronį...

nuomonė

nuomonė portretas
Gerbiu nazuronį,protingai svarsto ir nelakto pas Janutienę paverkti kaip ne kurie

to musmirių rinkėjau

to musmirių rinkėjau portretas
O seime jis ten kur daugumoj???ką vartoji,galimai en tik musmires
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių