LVŽS Taryba tvirtins kandidatus į merus: tarp skyrių – penki parlamentarai

„Valstiečiai“ į artėjančius merų rinkimus deleguoja 5 Seimo frakcijai priklausančius parlamentarus, kurių kandidatūras ketinama oficialiai patvirtinti penktadienį Naisiuose vyksiančioje Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) Taryboje. Politikos užkulisiuose jau kurį laiką sklandžiusios kalbos pasitvirtino – „valstiečiai“ į kovą dėl Kauno mero posto siunčia Seimo narį Aurelijų Verygą.

Tuo tarpu į Klaipėdos miesto mero postą taikosi Seimo narė Ligita Girskienė, o į Panevėžio mero postą – parlamentaras Deividas Labanavičius, Alytaus miesto mero postą – Robertas Šarknickas, Raseinių rajono mero postą – Arvydas Nekrošius.

Visgi, Eltos žiniomis, dėl kandidato į Vilniaus miesto merus LVŽS Tarybos posėdžio metu dar nebus apsispręsta, nes partija dar nėra nusprendusi, kokią kandidatūrą kelti sostinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Tik nepradėkit pilti konserviniai purva žinom matėm kad vienintelė valstiečiu partija baige kadensija netapo milijonieriai NEes dirbo tautai Dabar kaip to sukčiaus skverno nebus žmones tikrai galės atsigauti nes valstiečiu dora sažininga partija

Jonas to linkėjimai kaunui

 Jonas  to linkėjimai kaunui portretas
Kažkatai sumaišiai gaideli čia turbut danielės pareiškimus gulant i lova prisiminiai prie ko Veryga nusiramink vijoletini nusibodai visa lietuva žino kad Veryga yra doras seimunas nesispjaudik vargšeli

Linkėjimai Kaunui

Linkėjimai Kaunui portretas
Variūga - pats geriausias kandidatas Kaunui. Viskas idealiai atitinka. Vogti, terorizuoti, mobinguoti, meluoti tikrai kitas taip nemoka. Kauniečiai bus sveikuolių kaip Naisiai etalonas; valgys tik tai ką valgys Variūga, gers tik tai ką gers Variūga, gydysis tik pagal Variūgą, vaikus darys tik pagal Variūgą, tuštinsis tik kaip Variūga... Linkėjimai Kauniečiams - gyvensit 100 metų senelių prieglaudose ir Variūga už tai pinigėliais bus aptekęs.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių