Laisvės partijos pirmininkė: dažnai liekame vienintele opozicija tam, kas vyksta

Pernai sukurta Laisvės partija dažnai lieka vienintele opozicija tam, kas vyksta Lietuvoje, sako jos pirmininkė Seimo narė Aušrinė Armonaitė.

„Esame nauja politinė jėga, tačiau jau parodėme, kad labai dažnai liekame vienintele opozicija tam, kas vyksta šiuo metu Lietuvoje“, – šeštadienį per Laisvės partijos suvažiavimą teigė ji.

„Vilniaus mero ir jo komandos lyderystė pandemijos metu parodė, kaip galima didelės krizės ir nežinomybės akivaizdoje efektyviai veikti vietos lygiu, lokaliai ir tuo pat metu matyti globalias realijas. Ir tai buvo vienintelė kitokia nuomonė ir alternatyva tuo metu iš spaudos konferencijų neišlipančiam operacijų centro vadovui“, – tvirtino A. Armonaitė.

Ji priminė ir savo nepritarimą Vyriausybės ir valdančiosios daugumos siūlymams skirti papildomas išmokas pensininkams bei socialiai remtiniems asmenims.

„Esame vienintelė opozicija draudimų, gąsdinimų politikai, rinkėjų papirkinėjimui vienkartinėmis išmokomis. Ne vienas, ne du ir ne trys balsavimai Seime parodė, kad kritikuoti, kalbėti yra gudrūs visi, tačiau tada, kada ateina metas realiai priimti sprendimą, realiai paspausti sprendimą priimantį mygtuką, lieka vos vienas kitas, o kartais lieki vienas kaip pirštas“, – sakė A. Armonaitė.

Kalbėdama apie Laisvės partijos rinkimų programą, ji akcentavo švietimą, žmogaus teisių gynimą.

„Lietuvoje aktualu ginti pamatines žmogaus teises. Į kampą nuolat stumiama žiniasklaida, antikonstitucinės tyrimų komisijos Seime ir į teisėjų bei prokurorų vaidmenį įsijautę politikai yra nauja realybė, kuria šiandien Lietuva gyvena“, – tvirtino politikė.

Šeštadienį į suvažiavimą susirinkusi Laisvės partija tvirtins kandidatus į Seimą, rinkimų programą.

Praėjusių metų birželį liberalios krypties Laisvės partiją įsteigė Seimo narė A. Armonaitė ir Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius su bendražygiais.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vycka

Vycka portretas
Teisingai! Armonaitė vienintelė sugeba klūpoti ant šaligatvio...

liurbe

liurbe portretas
'opozicija' gera tada,kai ji budama opozicijoje sugeba ka nors gero nuveikt Lietuvos ir Tautos labui,bet deje tokios nera,tik blevyzgojimas ir visas darbas Tevynes labui ... !

Augis

Augis  portretas
Pidaru ir lesbiu partija, neprileisti jų prie jaunimo per patrankos šuvi!
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių