Laisvės partija įsteigė skyrių Marijampolėje

Laisvės partija pirmadienį nuotolinio steigiamojo susirinkimo metu įkūrė skyrių Marijampolėje. Skyriaus pirmininku išrinktas partijos narys Evaldas Matijošaitis.

„Neabejoju, kad Marijampolės skyrius sugebės pritraukti daug žmonių, tikinčių Laisvės partijos idėjomis Marijampolėje. Naujai įkurtam skyriui linkiu sėkmės ir kviečiu prisijungti prie skyrių steigimo bangos ir savo mieste“, – kalbėjo steigiamo susirinkimo pirmininkas bei Seimo vicepirmininkas Vytautas Mitalas.

Praėjusią savaitę Laisvės partija nuotoliniu būdu įsteigė skyrius Ukmergėje ir Vilniaus rajone. Šiuo metu veiklą vykdo jau 21 Laisvės partijos atstovybė visoje Lietuvoje, taip pat ir užsienyje – Briuselyje, Londone ir Kalifornijoje. Laisvės partijos pateiktais duomenimis, iki šių metų pabaigos bus įsteigti dar 4 skyriai: Tauragėje, Rokiškyje, Radviliškyje ir Kėdainiuose, o kitų metų pradžioje įsikurs ir Alytaus skyrius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lazda

Lazda portretas
Kiek besistengtu iskrypeliu arabu tinklas apraizgyti Lietuva, nieko jiems neiseis, isnyks parazitai kaip dumas.

o gal pas juos protas uodegoj ,o ne galvoj.

o gal pas juos protas uodegoj ,o ne galvoj. portretas
Liūdna,bet mūsų vaikai ir anūkai gali pamiršti mūsų mokymus apie padorumą ir nueiti su vaivorykštiniais.O čia jau gresia pavojus ,kad mergaitės,, mylėsis,, su mergaitėm,o berniukai su berniukais.Pasakykite ar čia normalu///,Išnyks tauta.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Negi ir Marijampolėje yra ir pidarų ir lezbiu, kažkaip nors aktyviai nesireiškė lig šioliai?.?.?.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių