L. Linkevičius po rinkimų norėtų toliau darbuotis užsienio politikos srityje

Socialdemokratų darbo partijos sąrašo lyderis, antrą kadenciją baigiantis užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius teigia save ir toliau matąs užsienio politikos srityje. Nepriklausomai nuo to, ar po Seimo rinkimų Užsienio reikalų ministerijos vadovas keisis, L. Linkevičius viliasi, kad pradėti darbai ministerijoje bus tęsiami.

„Aš manau, kad esu pasiruošęs tą darbą dirbti toliau, ir tai priklausys nuo aplinkybių. Nei aš čia skiriu save į tas pareigas, nei politologai mane gali skirti. Manau, aš pakankamai pasiruošęs tą darbą dirbti, ir man jis yra įdomus. Tačiau, tikrai priimsiu tuos iššūkius, kokie bebūtų ateityje, nes jų visokių ir būna gyvenime. Matysime, kaip viskas susiklostys. Bet, manau, tas įdirbis, kuris yra sukurtas, turi būti tęsiamas. Projektai, programos, iniciatyvos ir tai, ką mes vykdome regioniniu lygmeniu su parneriais, turi būti pratęsti, kas tai darys, priklausys nuo situacijos“, – Eltai sakė L. Linkevičius.

Artėjančiuose Seimo rinkimuose L. Linkevičius dalyvaus Pasaulio lietuvių apygardoje. Be jo, šioje apygardoje rungsis šie atstovai: Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio atstovas Andrius Bagdonas, Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) narys Linas Jonauskas, Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė, Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) atstovė Dalia Asanavičiūtė, „Laisvės ir teisingumo“ partijos atstovas Gintautas Babravičius, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovė Rūta Miliūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
gal uzteks komsomoliska snuki penet geriau padirbek sode jei turi busi sveikesnis nes tokios politprieplakos niekam nemielos kai pradeda i takta seimininkui sapaliot ta pati nu ko igriso visiem ta pati dainele nes aplinka kaip ir politika keiciasi geometriniu greiciu tai nepajusi kai teks broliuotis su tais ant kuriu pilei mesla? p a m i s l i k ?...

Gal uztektu Stikliuose maisto ragautoju? (Uz savo babkes)

Gal uztektu Stikliuose maisto ragautoju? (Uz savo babkes) portretas
.

Hana

Hana portretas
Kiaulasnukis nenori savo tvarto palikti,ji ne tik palikti bet tą Lietuvos išdaviką vyt lauk iš Lietuvos isgama
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių