Kuriozinė situacija: dar viena politikė per nuotolinį posėdį „pamiršo“ kelnes

  • Teksto dydis:

Šeštadienį vykusiame Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) tarybos posėdyje – dar vienas pikantiškas vaizdelis. Politikė neišvengė kuriozinės situacijos ir pasirodė be kelnių, panašu, pamiršusi, kad jos kompiuteris yra su įjungta kamera.

Nuotolinis posėdis nepraėjo be netikėtumų, kai moteris, nepastebėjusi, jog yra filmuojama bei ją visi mato, nusimovė kelnes.

Tokios situacijos šalies politikų kasdienybėje – gana dažnos.  Vienas garsiausių skandalų kilo, kai nuotoliniame Kultūros komiteto posėdyje šalia Seimo nario Petro Gražulio pasirodė pusnuogis vyras. Buvęs finansų ministras Vilius Šapoka nuotolinio Vyriausybės posėdžio metu sugalvojo surūkyti cigaretę. 

P. Gražulio ir Naglio Puteikio spaudos konferencija taip pat buvo nepraėjusi be akibrokštų. N. Puteikis, siekdamas iliustruoti savo kalbėjimą, ruošėsi parodyti vaizdo įrašą iš protesto, tačiau ekrane buvo matyti vonioje gulinti mergina ir vaikinas.

Neperseniausiai be kelnių posėdyje yra pasirodęs ir konservatorius Bronislovas Matelis, internautams pademonstruodamas savo apatinius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rado ką viešinti

Rado ką viešinti portretas
Nejaugi moters su kelnaitėms nematėt?

Taigi

Taigi  portretas
Ale ir parūpo visiems Blinkevičiūtės kelnės? O, kad taip ji pati rūpėtų? Visi Karbauskio nuvilioti socdemai atgal sugrįžtų.

Taig,i taigi

 Taig,i taigi portretas
> Pranas Pričkus ..................Kokios čia tau kelnaitės? Kad pridengti tokią sėdynę, turi būti kelnės pagal specialų užsakymą.
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių