Konservatoriai renkasi į tarybos posėdį: tvirtins kandidatus į merus

  • Teksto dydis:

Valdančioji Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) šeštadienį Vilniuje renkasi į tarybos posėdį tvirtinti kandidatų į merus ir aptarti politinės padėties.

„Pagrindinis klausimas susijęs su savivaldos rinkimais, su kandidatų į merus tvirtinimu. Bet, kaip ir visą laiką, mūsų pirmininkas, jo pirmoji pavaduotoja kalbės apie politines aktualijas, padėtį šalyje“, – BNS sakė TS-LKD vykdomasis sekretorius Martynas Prievelis.

Anot jo, šeštadienį planuojama patvirtinti 49 kandidatus į merus. Tarp jų bus ir kandidatai didžiuosiuose miestuose.

Anksčiau skelbta, kad konservatoriai į Vilniaus miesto merus kelia vicemero Valdo Benkunsko kandidatūrą, į Kauno miesto – Seimo Kultūros komiteto pirmininko Vytauto Juozapaičio, į Klaipėdos miesto – parlamentaro Audriaus Petrošiaus kandidatūrą.

„Likusiose savivaldybėse, kur planuojamos arba koalicijos, ar bus kiti sprendimai, kandidatai bus patvirtinti iki gruodžio 1 dienos“, – BNS sakė M. Prievelis.

Savivaldos rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų kovo 5 dieną.

TS-LKD šiuo metu yra didžiausia valdančioji partija, Seime ji turi 50 atstovų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Į valdžią renkami galingi šventi, neklaidingieji,visažiniai

Į valdžią renkami galingi šventi, neklaidingieji,visažiniai  portretas
politikai - jie nedarys klaidų, dauguma rinkėjų juos garbins, šlovins, lies begales emocijų ir šimtai tūkstančiųjų ištroškusiųjų saviškių valdžios palaižymo - galės vėl netrukus pulti į depresiją - ir vėl ne tuos išrinkome...

H

H portretas
Konsėrvastams , kaip ir libėrastams su socdėrmais - mano didelis NE

Keista

Keista portretas
Visi trys lūzeriai? Vilnius. Kaunas, Klaipėda - konservatorių fiasko. Prognozė - gal Pasvalys, bet nedaugiau 2 merijų. Konservatoriai susimovė pataikaudami laisviečiams, Armonaitė, Šikašius, Raskevičius juos padarė lūzeriais,
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių