Konservatoriai kviečiasi A. Verygą informuoti apie koronaviruso situaciją

Seimo Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcija ketvirtadienį kviečiasi sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą informuoti apie padėtį valdant koronavirusą.

„Norime išgirsti tiesiai iš ministro, kokia tikroji padėtis medicinos įstaigose, ar užteks medikams priemonių ir resursų, testų ir panašiai“, – BNS informavo partijos atstovė spaudai Vytautė Šmaižytė.

A. Veryga praėjusią savaitę viešai paragino valdančiąją koaliciją buriančius konservatorius ir liberalus greičiau apsispręsti dėl sveikatos apsaugos ministro ir pažadėjo jį detaliai supažindinti su situacija ruošiantis perimti COVID-19 situacijos valdymą. 

Į tai atsakydama TS-LKD kandidatė į premjero postą Ingrida Šimonytė pareiškė, kad ministras taip siekia nusimesti atsakomybę, o per kadenciją nerado laiko atvykti susitikti su opoziciniais konservatoriais Seime. A. Veryga tai vadina melu.

Lietuvoje pastarosiomis savaitėmis sparčiai daugėjant naujų koronaviruso atvejų, dviejų savaičių sergamumas pasiekė 341 atvejį 100 tūkst. gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Ger Veryga patarčiau nei ar nepamenat kaip Lansbergiuka kvietėt i seima pasiaiškinti tas tas žasinas ne tik kad neatvyko bet dar ir šaipėsi su PIŠ

jo

jo portretas
kada bus paskelbta statistika kiek mirė žmonių 2019 kovo-birželio mėn ir 2020 kovo -birželio mėn.Tada ir pamatysim koks veriga šaunuolis ar koks nusikaltėlis

tai čia

tai čia portretas
ir bus pagrindinė konervuotu vikšrų kova su virusu - gainioti Verygą ir klausyt jo ataskaitų?:D)
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių