A. Juozaitis rado alternatyvą nacionaliniams debatams: organizuos mitingus ir piketą

Dramatiškai paskelbęs, kad nacionalinio transliuotojo organizuojamuose debatuose nebedalyvaus, kandidatas į prezidentus Arvydas Juozaitis pranešė, kad LRT rengiamų prezidentinių debatų metu organizuoja piketą LRT kiemelyje. A. Juozaitis savo socialinio tinklo facebook paskyroje taip pat pranešė, kad visus klausimus LRT organizuojamų debatų tematika leis užduoti dar prieš prasidedant tiesioginei debatų transliacijai.

„Prieš valdiškus LRT debatus žurnalistams ir piliečiams pateiksiu pagrindines politines nuostatas tos dienos debatų klausimu ir sudarysiu galimybę užduoti klausimus“, - rašo prezidento posto siekiantis filosofas.

Kartu A. Juozaitis užsiminė, kad dar du mitingus prie LRT ketina organizuoti gegužės 8 ir 10 dienomis.

„Tiek piketą tiek ir mitingą ketiname rengti spaudos konferencijos formatu“, - pažymi A. Juozaitis.

Kandidatas į prezidentus A. Juozaitis teigia, kad LRT televizijos debatuose nebedalyvaus, nes, tikina jis, LRT kur kas daugiau dėmesio skiria prezidentinių reitingų lyderiams.

Tiek piketą tiek ir mitingą ketiname rengti spaudos konferencijos formatu.

Jis taip pat tvirtina, kad LRT yra politinės korupcijos židinys, o jo pasitraukimas iš debatų rodo jo, kaip kandidato, nesitaikstymą su neteisingumu bei korupcija.

LRT atmeta A. Juozaičio metamus kaltinimus. Tačiau nacionaliniam transliuotojui pareiškus, kad svarsto dėl A. Juozaičio kaltinimų kreiptis į teismą, kandidatas teigia, jog įrodymų savo pozicijai įrodyti teisme jis tikrai ras.

Kaip ELTA jau skelbė, pastarąjį ketvirtadienį LRT vykusiuose kandidatų į prezidentus debatuose A. Juozaitis tiesioginės transliacijos metu demonstratyviai pasitraukė iš prezidento posto siekiančių kandidatų diskusijos teisėsaugos tematika. Pasak jo, pagrindinė to priežastis - LRT korupcija. Filosofas skundėsi, kad ne visiems kandidatams skiriamas vienodas dėmesys eteryje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
tos pacios socmafijos rezervinis statytinis spreskit patys jei dar mastote?

runkelyniai

runkelyniai portretas
avinai ar dar neskiriat filosofkomsomolco nuo protingu kandidatu dar gal koki valionkgbisteli pasiulys s nostalgisko saraso iru beygsit alsuot kagi nuo bomzu jums netoli.....

Jūratė

Jūratė portretas
Va va, svarbiausia - plytą
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių