Humoristas A. Orlauskas į Seimą tikisi patekti kartu su A. Zuoku

  • Teksto dydis:

Komikas, buvęs Kauno miesto ir rajono tarybos narys Artūras Orlauskas kandidatuos Seimo rinkimuose su Lietuvos laisvės sąjunga (liberalais). Jis balotiruosis Panemunės rinkimų apygardoje Kaune, pranešė partija.

„Lietuvos laisvės sąjunga jau įrodė, kad yra moderni, inovatyvi ir liberali politinė jėga, o šūkis „Už laimingą ir turtingą Lietuvą“ priimtinas visiems. Manau, kad siekis mažinti mokesčius, įteisinti dvigubą pilietybę, atpiginti vaistus ir užtikrinti nemokamų darželių tinklą yra teisingas, logiškas ir reikalingas Lietuvai”, – pranešime tvirtina A.Orlauskas.

A.Orlauskas anksčiau buvo Naujosios sąjungos (socialliberalų) narys. Pastarąjį kartą politikas kandidatavo pernai savivaldos rinkimuose į Šiaulių miesto tarybą su Valerijaus Simuliko judėjimu „Už Šiaulius“.

Seimo rinkimai vyks spalio 9 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manantis

Manantis portretas
tokioje institucijoje , kitose valstybėse gali kandidatuoti tik sertifikuoti teisininkai- o ne visi norintys ?

Grazke

Grazke  portretas
Nejaugi atsiras dar vis uz toki balsuojanciu .Kokia is ju nauda Kaunui . Tik dar giliau nugramzdina i liuna . Matyt jau sugalvojo kaip Kazlauskiene persikelti i Vilniu ,tai ir lenda i Seima . Bus arciau mekenti tuos kvailus anekdotus apie ligotus zmones -mikciojancius

...

... portretas
Šaunuolis. Seime labai reikia šmaikštaus lankstaus proto. Zacharauskai Kalniečiai už jus!
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių