G. Nausėda žada vertinti situaciją dėl J. Šiugdžinienės grįžęs iš Islandijos

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda žada savo vertinimą dėl švietimo, mokslo ir sporto ministrės Jurgitos Šiugždinienės išlaidų Kauno taryboje pateikti grįžęs iš Europos Tarybos viršūnių susitikimo Islandijoje bei susipažinęs su „situacija ir argumentais“.

„Grįžęs iš Europos Tarybos viršūnių susitikimo Islandijoje prezidentas susipažins su situacija ir argumentais, jei bus poreikis, aptars ją su ministre pirmininke ir tada pateiks savo vertinimą“, – teigiama trečiadienį BNS perduotame Prezidentūros komentare.

Visuomenininkui Andriui Tapinui paskelbus, kad prieš tapdama švietimo ministre ir dirbdama Kauno miesto savivaldybėje J. Šiugždinienė 2019–2020 metais paėmė 13,8 tūkst. eurų išmokų, susvyravo ministrės kėdė, tačiau premjerė Ingrida Šimonytė tvirtina, kad ministre pasitiki.

J. Šiugždinienė antradienį paviešino išlaidų ataskaitas, jose pateikiamos išlaidų eilutės už kanceliarines prekes, ryšio priemones, taip pat publikacijas, vizualines priemones, transporto išlaidos, apimančios kiek daugiau nei pusantrų metų jos darbo Kauno taryboje laikotarpį. Kaip skelbia J. Šiugždinienė, vidutinės jos, kaip tarybos narės, išlaidos per mėnesį siekė kiek daugiau nei 680 eurų.

Vis dėlto pačiuose dokumentuose detaliau nenurodoma, kas buvo įsigyta.

Premjerė Ingrida Šimonytė trečiadienį pakartojo pasitikinti J. Šiugždiniene.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rici

Rici portretas
Gali ir negryžt,turi 12 metų berniuką jis viską nuspres.

Blinda

Blinda portretas
Geriau tegul pasidomi kur 1, 2 milijardo Taivanio pinigu ir 3, 2 milijardo nepanaudotu ES euru, skirtu Lietuvai. Kantrybe ima sekti.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Nekalta nei Šiugždinienė nei kas , jei jiems skyrė tiek pinigų. Kalti įstatymų leidėjai nenumatę šitos problemos ir nenustatę savivaldos tarybų nariams vienodos sumos. Ir kiekviena savivaldybė sprendė pati . Ir tie visi čekiukai tai patyčios. O merai tuo naudojosi ir kaip manau daugelis skyrė kiek pinigų pagal savo nuomonę.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių