Prezidentas penktadienį susitiks kandidatu į ministrus L. Savicku

Penktadienį prezidentas Gitanas Nausėda susitiks su kandidatu į ekonomikos ir inovacijų ministrus Luku Savicku, patvirtino prezidento atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

„Patvirtinu, kad penktadienį planuojamas susitikimas su kandidatu į ministrus“, – Eltai teigė A. Bubnelis.

Šią žinią trečiadienį Vyriausybėje rengtoje spaudos konferencijoje taip pat patvirtino ir premjeras Saulius Skvernelis.

ELTA primena, kad ekonomikos ir inovacijų ministro kėdė atsilaisvino, kai Virginijus Sinkevičius buvo paskirtas eurokomisaru.

Prezidentūra pastarąjį ketvirtadienį patikino, kad kiek užtrukęs premjero pateiktos L. Savicko kandidatūros į ekonomikos ir inovacijų ministrus svarstymas susijęs tik su vertybiniu šalies vadovo siekiu paskirti patį geriausią ministrą.

Prezidentas Gitanas Nausėda taip pat yra minėjęs, kad, svarstant Luko Savicko kandidatūrą į ekonomikos ir inovacijų ministrus, bus vertinamos jo dalykinės savybės, patirtis ir likęs laikotarpis iki Seimo rinkimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jOANA

jOANA  portretas
Nesupranta žmogus kad kaip išrinko taip galės ir perrinkti

Rasa

Rasa portretas
TEIKIT DAR KARTA SAVICKO KANDIDATURA JUK SEIMAS TURI TOKIA TEISE PAŽIURĖS ŽMONĖS KIEK JIS ATMETINĖS JEI ATMES 3 KARTUS JO ATMETINĖJIMAI NEGALIO IR GAUS ŽMOGĖNAS NUO VALDANČIUJU PER NOSI JUK AIŠKU KAD SU JUO NEBUS IR NEGALI BUTI GERU KONTAKTU O JUS EINAT TEISINGU KELIU SU TAUTA O TAUTA YRA AUKŠČIAU VISKO VALSTYBĖJE TURBUT PREZIDENTAS NESUPRANTA KAD JIS TURI PAKLUSTI TAUTAI O NEVAIDINTI KARALIU

JONAS TO ZIGMAS

JONAS  TO ZIGMAS portretas
Valstybe valdo seimas ministerija o perzidentas užsienio politika ir tie jo atmetinejinai doru žmoniu kurie dirba tautai parodo kad prezidentas nesigilina i žmoniu gerove kad jam rupi tik tokie kaip masiuliai lansberginiai kurie tik savo gerove rupinasi tauta žino kas jais rupinas ir daugiau tikrai tulpės paštas nepraeis nes šali valdo doras sažiningas seimaspuikus Skvernialio ministrai puiki koalicija kuri kovoja kad žmoniu gyvenimas gerėtu o ne vagys kurie apvaginėja tauta
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių