G. Nausėda pakvietė D. Trumpą apsilankyti Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Jungtinėse Valstijose Jungtinių Tautų Generalinėje Asamblėjoje besilankantis prezidentas Gitanas Nausėda pakvietė Jungtinių Valstijų prezidentą Donaldą Trumpą apsilankyti Lietuvoje.

„Mūsų įsipareigojimas transatlantinei gynybai ir saugumui aptartas pokalbyje su Donaldu Trumpu. Pažinties metu pakviečiau JAV Prezidentą apsilankyti Lietuvoje“, – trečiadienio pavakarę feisbuko paskyroje rašė G. Nausėda.

G. Nausėda JAV vizito metu su pirmąja ponia Diana Nausėdiene dalyvavo JAV prezidento D. Trumpo šventiniame priėmime valstybių ir vyriausybių vadovams.

„Facebook“ nuotr.

G. Nausėda šią savaitę dalyvauja Jungtinių Tautų Generalinės Asamblėjos (JTGA) 74-osios sesijoje ir jos reginiuose.

G. Nausėda antrina D. Trumpui: pasaulis priklauso patriotams

Prezidentas G. Nausėda teigia, kad sutinka su Jungtinių Amerikos Valstijų vadovo D. Trumpo Jungtinėse Tautose išsakyta mintimi, kad ateitis priklauso patriotams.

„Tauta, kuri puoselėja savo tautinę tapatybę, gali netgi geriau tai daryti būdama pasaulio sudėtine dalimi, reikia tik savęs neišbarstyti. Manau, kad šie du dalykai dera vienas su kitu. Ir man patinka būtent ši remarka, kad pasaulis priklauso patriotams“, – LRT televizijai Niujorke sakė G. Nausėda.

D. Trumpas, Jungtinėse Tautose antradienį kalbėdamas apie pasaulinę tvarką, pareiškė, kad „globalistai“ neturi perspektyvų. „Ateitis priklauso ne globalistams. Ateitis priklauso patriotams“, – teigė D. Trumpas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fotografavimo sienele

Fotografavimo sienele portretas
Zelenskis tures lygiai tokia pat fotke:) Idomu kiek už nuotrauka atsege:)

...

... portretas
Atvyks į Vilnių taip pat kaip kažkada Hitleris į Klaipėdą?..

Edvinas

Edvinas  portretas
Prezidentas mūsų šaunus ir kalba gera pasakė ir Donalda Trumpa į svečius pakvietė. O jau vatnikai eina iš proto, paranoja, pyktis ir įsiutis tai ir matosi pas ką kancaras svyla subinej. Ko čia draskotes? Lietuva priklauso vakarų demokratijos šalių sistemai o ne jūsų carui. Kraukit lagaminus namucio pas savo carą važiuokit...
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių