G. Nausėda: norėjau kitokio politinio stiliaus, kitokios politinės kultūros

Prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad jis ėjo į politiką siekdamas kitokio politinio stiliaus, vengiant daužymo kumščiu į stalą ir teigia besitikintis, kad dauguma žmonių supras, ką jis su savo komanda bando daryti.

„Iš tikrųjų mes atėjome į šitą poziciją, ir aš būsiu atviras – pasakysiu, koks buvo mano pagrindinis tikslas eiti į politiką. Aš norėjau kitokio politinio stiliaus, aš norėjau kitokios politinės kultūros Lietuvoje, kuomet problemos sprendžiamos kartu su pagarba vienas kitam ir su bendradarbiavimo dvasia“, – ketvirtadienį žurnalistams teigė šalies vadovas.

„Man nepriimtinas toks primestinis agresyvus stilius, kuomet aplinkiniai yra kvailinami, kuomet stengiamasi spręsti klausimus  kumščiu į stalą“, – pridūrė jis.

Aš matau, kad kai kuriems žmonėms, apžvalgininkams galbūt sunkoka priprasti prie tokio stiliaus ir jie norėtų jį pateikti kaip tam tikrą prezidento silpnumą.

Prezidento teigimu, prie tokio jo stiliaus sunku priprasti ir apžvalgininkams, tačiau jis tikisi, kad dauguma žmonių supras jo ir komandos sprendimus bei tikslą.

„Aš matau, kad kai kuriems žmonėms, apžvalgininkams galbūt sunkoka priprasti prie tokio stiliaus ir jie norėtų jį pateikti kaip tam tikrą prezidento silpnumą, bet jeigu aš per savo kadencijos metus pasieksiu, kad didžioji žmonių dalis supras, ką mes darome kartu su savo komanda, aš būsiu savo didįjį uždavinį atlikęs ir aš tada galėsiu ramiai užsiimti ta veikla, kuri man labai patinka“, – kalbėjo G. Nausėda.

G. Nausėda prieš metus laimėjo prezidento rinkimus ir pernai liepą pradėjo eiti šalies vadovo pareigas, poste jis pakeitė dvi kadencijas buvusią prezidentę Dalią Grybauskaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

earht king

earht king portretas
pas mus ne prezidentas valdo bet juk iš vien eina seni bebrai seime sėdi nuo pat pradžios ir fokusus savo kuriasi kas kur bet tie per partiju sąrašus subėga be rinkimu juk niekas tu bebru nerenka bet žiūrėk vėl tie patis komsamolcai, buves nuo seno pirmo traukinio švilpuko judėjimo kaip pajudėjo pirmas vagonas taip šita mokulatura ir sulindo, ir tada stato savo juoda darba kitus nepripažysta o pats senis tetušis vyciukas kiek turi raišiu apsistatės, juk v komune ostanovka į my vperedi, striim, peteletki, taip va 30 metu be vėjo prasedėjo, ir toliau sėdi net tolimu būdų valdo seimo darbininkus, taip ką nauseda vyras nori ir komanda gali tempti ta vėžima bet juk provencija kita, ne prezidentinė valstybė, konstytucija keiskite ir prezidentas tada turės balsa kaip batka baltarusijoj, o dabar tylos mūsų prezidentui nurodo, tylos

Lit- lit

Lit- lit portretas
Nieko neišeis, ponas Prezidente, su Jūsų inteligencija, mandagumu ir sąžine. Paskaitykit liaudies komentarus-lygis žemiau plintuso: kultūros, padorumo, raštingumo-0. O valdžios koridoriuose ir galvose-politprostitucija!

Viltis ir lieka viltimi

Viltis ir lieka viltimi portretas
Po AMB epochos dar ilgai braidžiosime draugų ir draugių politinės nomenklatūros pelkėje.Čia firminis "patiekalas" - melas, korupcija, pataikavimas, kyšiai, "otkatas" ... Tame laikotarpyje dar negimė tas, kas galėtų bent mesti iššūkį tai "raudonajai rožei"...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių