G. Nausėda: J. Narkevičiaus likimas ne premjero ir ne valdančiųjų lyderio rankose

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda teigia, kad susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus likimas yra ne premjero ir ne valdančiosios koalicijos lyderio rankose. Kaip delfi.lt teigė šalies vadovas, dėl susisiekimo ministro tolimesnės ateities sprendžia Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) lyderis Valdemaras Tomaševskis.

„Jeigu atvirai, raktelis yra net ir ne pas premjerą, ir ne pas poną Karbauskį“, – apie susisiekimo ministro likimą portalui Delfi teigė G. Nausėda.

Paklausus, ar Vyriausybė LLRA-KŠS lyderio V. Tomaševskio įkaitė, G. Nausėda pripažino, kad toks yra jo asmeninis situacijos vertinimas.

„Vadinkite tai kaip norite. Tai mano situacijos vertinimas, aš jį išsakiau“, – interviu sakė šalies vadovas.

ELTA primena, kad LRT tyrimų skyrius teigia išsiaiškinęs, jog Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos deleguotas susisiekimo ministras J. Narkevičius, prieš dešimtmetį ėjęs aukštas pareigas Vilniaus savivaldybėje, už sėkmę renovacijos konkursuose iš bendrovės „Sodžiaus būstas“ esą galėjo reikalauti 10 procentų nuo laimėtų sumų. LRT tyrimų skyriaus duomenimis, už tuos pinigus esą buvo rekonstruotas J. Narkevičiaus namas Trakuose. Pats ministras kaltinimus neigia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vytas

vytas portretas
nesuprantu koks tikslas vią llaiką kalbėyi apie tapatį kodėl mepalaukti teeisėsaugos išvadų ,kodėl niekas nemato kad keliū direkcijs nubausta virš 90 tūkstasčių eurų už pažepdimus statant kelią į Rusnę

H

H portretas
Jo likimą privalo spręsti STT

Algeli,,

Algeli,,  portretas
o kas tave valdo? Ar tik ne kvailystė? Žmonės Prezidentą išrinko labai didele dauguma. O tu tarytum plauki prieš srovę. Ar nepavargsi? Visi žinome, kas visą laiką įsivelia į skandalus, į korupcines istorijas. Tai ką tu gini? Juk Prezidentas aiškiai pasakė (ir nereikia čia vis kišti patarėjus), kad tuo kombinatoriumi jis nepasitiki.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių