G. Landsbergis: „valstiečiai“ dabar nuspręs, ar dar nori likti baudžiauninkais

Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis viliasi, kad procesai dėl Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio pagaliau baigsis, o Seimo Etikos ir procedūrų komisija taip pat nebetęs šio klausimo.

„Tikiuosi, kad istorija baigėsi ir galime koncentruotis ties svarbiausiais darbais – biudžetu. Aš manau, dabar visų interesas turėtų būti padėti tašką tam, kas nebuvo padėta praėjusį balsavimą. Nematau priežasties tęsti ir plėtoti šitą temą (...) Aš nežinau, negaliu atsakyti už komisiją, bet siūlau padėti tašką, juk vyksta biudžeto svarstymas“, – teigė G. Landsbergis.

Paklaustas, ką dabar turėtų daryti „valstiečių“ frakcija, G. Landsbergis teigė nežinantis.

„Jie geriausiai dabar nuspręs, ar jie nori būti laisvais „valstiečiais“, ar baudžiauninkais“, – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kotas

kotas portretas
Kaip sukriuksėjo, kaip sužvigo Naisių tvarto paršai - matomai šeimininko melagystėms priėjo galas ir paršeliams jovalas suprastėjo. Užuojauta.

Ir KAIP p.Gabrieliui

 Ir KAIP p.Gabrieliui  portretas
atrodo ,kad valstiečių-žaliųjų sąjungoje yra baudžiauninkai ,kai PAS PATĮ frakcijoje VISI PAKLUSO p.Gabrieliaus komandai : BALSAVIME NEDALYVAUTI ! Sumaištį Seime sukėlėme ,komanda ,LAISVAI ! Demokratija pagal p.Gabrielių ?!

anukelis pasake ;- ar valstieciai nori likt

anukelis pasake ;- ar  valstieciai nori likt portretas
kartu su tauta ir valstieciais ar pagaliau spjaus y viska ir kartu su konservatdegeneratais ir lybersosais eis plest lietuva ir tauta
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių