G. Landsbergis: keli „valstiečiai“ pareiškė norą prisijungti prie frakcijos

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis patvirtino, kad prie frakcijos jungiasi Mantas Adomėnas, pridūręs, jog tai tikriausiai ne paskutinis Seimo narys, kuris prisijungs prie opozicijos, nes, pasak jo, sulaukė kelių „valstiečių“ frakcijos narių kreipimosi.

Vis dėlto konservatorių lyderis nepanoro atskleisti konkrečių vardų, kas, pasak jo, galėtų dar prisijungti prie konservatorių frakcijos.

„Stiprėja opozicija, manau, kad tai yra stiprus signalas ir turbūt ne paskutinis“, - ketvirtadienį Seime sakė G. Landsbergis.

Pasak jo, po trečiadienį paaiškėjusių „socialdarbiečių“ planų artėjantiems Seimo rinkimams turėti bendrą sąrašą su „valstiečiais“ į jį kreipėsi keli Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos nariai, pareiškę norą prisijungti.

Stiprėja opozicija, manau, kad tai yra stiprus signalas ir turbūt ne paskutinis.

„Tai dar sumažina jų galimybes patekti į būsimąjį Seimą“, - pastarųjų „valstiečių“, norinčių prisijungti prie opozicijos, žodžius perteikė G. Landsbergis.

Pasak jo, tokie sprendimai nepatinka kai kuriems LVŽS frakcijos nariams, nes, citavo juos G. Landsbergis, Gediminas Kirkilas atimtų iš jų sąrašo vietas.

„Jie ieško galimybių galbūt jungtis prie kitų politinių jėgų“, - sakė konservatorius.

Pasak jo, LVŽS frakcijoje yra buvusių konservatorių, ypač, pasak jo, kilusių iš regionų, ir dėl to, jo teigimu, TS-LKD svarstytų juos priimti į frakciją.

„Jie, matyt, nesijaučia tiek nutolę“, - teigė G. Landsbergis, pridūręs, kad tokių žmonių yra apie penkis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Slykstumas

Slykstumas portretas
juk cia nieko naujo,nuolatinis gabrielio issigalvojimas.Jei nieko nesugalvotu,tai juk jam butu neramu-juk aiskiai matosi,kad be intrigu jis negali buti.Slyksti seimynele-vien tik savi asmeniski ispuopliai,vien gobsumas,kitu zeminimas,pajuokimas,savanaudiskumas -tai ju guvenimo budas.Si visa seimyna pradedant senuoju,tauta isvadines ivairiais pazeminimais,o jaunasis tai atspindys senojo - o abu labu tokie pat dvasios ubagai- jiems zmogus nieko vertas,jie ji mina ir taosnoja- sau tik visko bet kokiais budais grobdami,kopdami- bet juk i karsta to neisidesite,o istorijoje busite minimi kaip sovietinio mentaliteto zmones.

Yla

Yla portretas
Štai ir išlindo yla iš maišo! Tie valstiečiai,kurie tuoj tuoj bėgs pas konservus,- yra buvę konservai rajonuose,įstoję į valstiečių partiją konservų nurodymu,kad griautų valstiečius iš vidaus.Ką ir matome. Nejaugi priimat pas save visokį mėšlą,nuograndas,išėdas ir išverstaskūrius,kurie dabar prisipažįsta,kas jie iš tikro.TFU!

na Adomenas jau buvo pas konservus

na  Adomenas  jau  buvo  pas konservus  portretas
is ten paspruko , manau dabar didziai ysizeides begs pas konservus pranskietis ........tai ne zala ir nuostolis LVZS patijai --tai NAUDA
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių