G. Landsbergis: duokime prezidentui 100 dienų

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis pirmojo prezidento Gitano Nausėdos darbo mėnesio vertinti neskuba. Pasak jo, prezidentui pirmoji didesnė kritika turi būti reiškiama po 100 dienų.

„Egzistuoja politinė tradicija, kad per pirmąsias 100 dienų susilaikoma nuo reikšmingesnės kritikos, nes reikia suformuoti ir komandą, ir natūraliai įsivažiuoti į darbus. Todėl norėčiau verčiau pasidžiaugti pirmaisiais gana sėkmingais prezidento susipažinimo vizitais į Lenkiją ir Latviją, o nuomonę dėl šios naujai performuotos, bet prastesnės Vyriausybės geriau pasilaikysiu kol kas sau“, – Eltai sakė konservatorių pirmininkas.

ELTA primena, kad liepos 12 dieną po dešimtmetį trukusio Dalios Grybauskaitės prezidentavimo pasikeitė aukščiausias šalies pareigūnas. G. Nausėda prisiekė Seime ir oficialiai pradėjo eiti Lietuvos prezidento pareigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saunuolis Gabrielius

Saunuolis Gabrielius portretas
Geras ir isamus straipsnis,jis teisus. Juk sako,kad po 100 dienu,na po 3 menesiu, prezidentas gales skaityti atsiliepimus. Is mano puses,daug skaiciau,kad sis Prezidentas statytinis is Kremliaus su Karbauskiu priesaky..liudna.

...

... portretas
SIAUBAS - broileris ėmės šantažo Prezidentui!

BROILERI,tu OŽIO tvarte balso neturi,

BROILERI,tu  OŽIO tvarte balso neturi, portretas
tavo balsas girdisi tik vaikų žaidimo SMĖLIO dėžėje, -------kaltink SENĮ , kad NESUBRENDĘS tapai jo į k a i t u , ir negali atsakyti už savo padarytus veiksmus.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių