G. Landsbergis apie aprašinėtą premjero kelią: neatlaikė žmogui kantrybė

Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis teigia manąs, kad buvusio kadenciją baigusios prezidentės Dalios Grybauskaitės bei buvusio susisiekimo ministro Roko Masiulio patarėjo Gedimino Vaitkevičiaus sprendimas dažais aprašyti gatvę, kurioje gyvena premjeras Saulius Skvernelis, – emocinė išraiška.

Politikas akcentuoja nepalaikąs vandalizmo, tačiau mano, kad G. Vaitkevičių pasirinkti tokią nebūtinai korektišką emocinės išraiškos formą galimai paskatino valstybėje naujas aukštumas pasiekęs neskaidrumas bei nepotizmas.

„Aš suprantu, kad vandalizmas yra smerktinas dalykas, nieko neraginu, mes turime patys tai suprasti, tačiau žiūrint žmogaus, kuris tai padarė, reputaciją, vis dėlto, matyt, susidaro įspūdis, kad neatlaikė žmogui kantrybė. Ir tos emocijos, man atrodo, Lietuvoje yra daugiau“, – žurnalistams Seime antradienį sakė G. Landsbergis.

Žiūrint žmogaus, kuris tai padarė, reputaciją, vis dėlto, matyt, susidaro įspūdis, kad neatlaikė žmogui kantrybė. Ir tos emocijos, man atrodo, Lietuvoje yra daugiau.

„Nes neskaidrumas, nepotizmas, naudojimasis tarnybine padėtimi yra pasiekęs naujas aukštumas ir žmonėms, kurie prisideda kurdami valstybę, tiesiog tai darosi atgrasu. Ir jie pasirenka tokias formas, kurios virsta nebūtinai korektiškomis, bet aš suprantu, kad tai yra emocinė išraiška“, – pridūrė konservatorių lyderis.

ELTA primena, kad portalas „Delfi“ ketvirtadienį pranešė, kad, jo turimomis žiniomis, kelią, einantį prie šalies premjero Sauliaus Skvernelio namų, aprašinėjęs vyras yra buvęs kadenciją baigusios prezidentės Dalios Grybauskaitės bei buvusio susisiekimo ministro Roko Masiulio patarėjas Gediminas Vaitkevičius.

Kaip informavo policija, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo sulaikytas vyras, kuris nepagarbiai aprašinėjo viešą prie šalies premjero namų esantį kelią. Antradienį prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vel

Vel  portretas
Anūkas savo kreivà mordà demonstruoja. Kas cia kam neatlaike??? Rokuw ir dirba patatwjais snarglių gabalai

Nepotizmas

Nepotizmas portretas
Yra, kai senis paskia anūkà virojw savo kriošenos

Danutė

Danutė portretas
Anūkėlis pamiršo kas yra kas, Skvernelis- premjeras, ir reikia suprasti, kad jis taip to nenuleis, reikia būti tokiu mažvaikiu, kad šito nesuprasti.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių