Europos Komisijoje – liaupsės V. Sinkevičiui: jis taps politikos žvaigžde

Pirmasis Europos Komisijos (EK) viceprezidentas Fransas Timmermansas įvertino Lietuvos deleguotą eurokomisarą Virginijų Sinkevičių, kurį, ketvirtadienį vykusios spaudos konferencijos metu, pavadino ateities Europos politikos žvaigžde.

„Mane jūs pažįstate, bet jums reikės pažinti ir šį vyruką, jis taps politikos žvaigžde. Aš dedu viltis į jį. Mes kartu dirbsime keičiant pasaulio darbotvarkę“, – pradėdamas spaudos konferenciją aplinkos ir vandenynų eurokomisarą V. Sinkevičių įvertino F. Timmermansas.

ELTA primena, kad gruodžio 1 d. darbą pradėjusios EK prezidentė Ursula von der Leyen paskyrė F. Timmermansą pirmuoju viceprezidentu, atsakingu už Europos žaliosios sutarties parengimą ir įgyvendinimą.

Pirmojoje V. Sinkevičiaus spaudos konferencijoje Briuselyje buvo pristatyta Europos aplinkosaugos agentūros parengta ataskaita, įvertinanti senojo žemyno aplinkos būklę apie vandens, oro, dirvožemio taršą, žiedinės ekonomikos plėtrą, bioįvairovės situaciją ir kitus aplinkosauginius klausimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kibiras

kibiras portretas
pilstymas is kiauro i kiaura ir daugiau nieko.

...

... portretas
Che: "Mane jūs pažįstate, bet jums reikės pažinti ir šį vyruką, jis taps politikos žvaigžde. Aš dedu viltis į jį" - 'pažinti' čia kuria prasme?.. ir - apie ką galvojate tai sakote 'poLytika'?.. :/

kika

kika portretas
tai matyt patvarke sita veikeja ,jau gali ir giedoti
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių