A. Dulkys sako nebesulaukiąs atvirų grasinimų: jei ir būna – tai labai subtiliai

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys tvirtina, kad pastaruoju metu nebesulaukia grasinamų žinučių, kokių jis gaudavo praėjusiais metais dėl priimtų sprendimų valdant koronaviruso pandemiją.  Pasak ministro, tam, ko gero, įtakos turėjo tai, kad dėl grasinimų jam ir jo šeimai buvo kreiptasi į policiją.

„Šie kreipimaisi vis tik prevencine prasme suveikė gana stipriai. Ir jei dabar ko nors ir būna – tai labai subtiliai, žmonės renkasi žodyną“, – LRT radijui sakė ministras.

Kaip skelbta anksčiau, teisėsauga keliems asmenims pateikė įtarimus dėl sveikatos apsaugos ministro terorizavimo.

„Gal žodis „terorizavimas“ per skambus – tai oficialus pavadinimas. Situacijų buvo įvairesnių ir lietė ne tik mane, bet ir mano šeimą“ – sakė A. Dulkys.

Praėjusias metais A. Dulkys yra teigęs, kad  į savo darbinį el. paštą gauna tiesioginių grasinimų. Dėl to jis kreipėsi į policiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Birutė

Birutė portretas
Tai tegul Dulkys mums negrąsina tuo pačiu ir jam atsako.Jie mus nuodija nori vaikus nuodyti,tai čia nieko? Tai nusikaltimas atviras Dulkį ir teks jūms ten visiems atsakyti pagal baudžiamąjį kodeksą.

Mes su Jumis

Mes su Jumis portretas
Palaikome gerb. ministrą Dulkį - dorą, teisingą, kultūringą, darbštų, teisingą žmogų, protingai ir jautriai vadovaujantį sveikatos ministerijai sudėtingiausiomis sąlygomis.

Girdėjau \\\\\.../////

Girdėjau  \\\\\...///// portretas
"ministeris" susirgo,tik ar atsiras savegerbiantis gydytojas,kad tą nusikaltėlį per prievartą nuodų siūlytoją gydytų.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių