Buvusiai Seimo vadovei I. Degutienei siūloma skirti valstybinę pensiją

  • Teksto dydis:

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM) siūlo Vyriausybei skirti pirmojo laipsnio valstybinę pensiją aktyvią politinę karjerą baigusiai ilgametei parlamentarei, buvusiai Seimo pirmininkei Irenai Degutienei, skelbia naujienų portalas tv3.lt.

Pasak jo, konservatorė skirti valstybinę pensiją prašė buvusio Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio, šis kreipimąsi perdavė SADM, o speciali ministerijos komisija prašymą tenkino.

Valstybinių pensijų įstatymas numato teisę gauti šią pensiją buvusiems Seimo, Vyriausybės vadovams, Aukščiausiojo ir Konstitucinio teismų pirmininkams, jei šie pareigas ėjo mažiausiai dvejus metus.

Pirmojo laipsnio valstybinė pensija yra keturių valstybinių pensijų bazių dydžio iš šiuo metu siekia 232 eurus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LIETUVAICIAI NIEKUO NESIDOMI

LIETUVAICIAI NIEKUO NESIDOMI portretas
kur gyvena musu zmones- viena ju klausia ar dabar kai valdo Simonyte pajudes ,,Snoro,, banko reikalai.NE JIE TIKRAI NE DEL sIMONYTES JUDES,NES JI YRA TO BANKO PALAIDOJIMO INICIATORE,TAIGI DARYS BET KA KAD KLIUDYTU.aISKU ATEIS IR JAI EILE ATSAKYTI UZ SIO BANKO SUNAIKINIMA.mES TO LAUKIAME,NES LIKOME NUSKRIAUSTI YPAC TIE KURIE TUREJOME ILGALAIKIUS INDELIUS.

gaila

gaila portretas
Slykstu sios ponios nora sveiku mastymu isivaizduoti neimanoma Labai ziauru kada sitiek metu gaudama didziulius atlyginimus dar pasistenge is skurstanciu pensininku atimti paskutines kapeikas Bet ko noreti juk visi kurie labai riebiai maitinosi is musu visu valstybeje esancio pinigu lovio yra visiskai prarade sazine ir labai siaubingai atitole nuo realybes ir neisivaizduoja kaip gyvena skurstantys pilieciai SLYKSTU ZIAURU NET BAISU IR PAGALVOTI Mano palinkejimas kad tie is musu atimami pinigeliai uzstrigtu gerkleje

jokių

jokių portretas
išeitinių pašalpų ir jokių valstybinių pensijų. Išeitines duoti tiems, kurie dirbo už minimalkę.
VISI KOMENTARAI 85

Galerijos

Daugiau straipsnių