A. Anušauskas susitiks su Prancūzijos gynybos ministre

  • Teksto dydis:

Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas pirmadienį per oficialų vizitą Prancūzijoje susitiks su šios šalies gynybos ministre Florence Parly (Florans Parli).

Per susitikimą bus aptartas dvišalis bendradarbiavimas ir planuojamas Lietuvos dalyvavimas Prancūzijos vadovaujamoje tarptautinėje operacijoje „Takuba Task Force“ Malyje, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Paryžiuje A. Anušauskas taip pat susitiks su Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono patarėja strateginiais klausimais Alice Rufo (Elis Rufo), Nacionalinės Asamblėjos Užsienio reikalų komiteto pirmininku Jean-Louis Bourlanges (Žanu Luji Burlanžu) bei Senato Užsienio reikalų ir gynybos komiteto vadovu Christianu Cambonu (Kristijanu Kambonu).

Prancūzija yra svarbi Lietuvos sąjungininkė gynybos ir saugumo srityje.

Prancūzijos karinės oro pajėgos jau aštuonis kartus vykdė NATO oro policijos misiją Baltijos šalyse, Prancūzijos kariai dalyvauja NATO priešakinių pajėgų bataliono grupėse bei karinėse pratybose Lietuvoje ir Estijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

intelekto virsune,

intelekto virsune, portretas
Kur jis vadalojas tokiu sunkiu laikotarpiu,prie sienos turi buti o ne valstybes lesas svaistyti,,jo veide pastoviai kvaila sypsenele,ji reikia patirinti,tokiu laiku vaivytes nera ko,

Klpd.

Klpd. portretas
tu bl seni varyk prie Lietuvos sienos kariuomenę organizuot o ne po Paryžiaus všn'mius viagros prisirijes trankytis

Pil.

Pil. portretas
Ar gali šitas ką nors spręsti teisingai,aš jam nepatikeciau jokių rimtų pareigų ,jo galvoje ne taip viskas deliojasi.Juk jo žmona i dukras ar anukes tinkama, tai jo požiūris i viską neadekvatus ir mato jis visai kitaip viską.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių