Žvaigždžių išvaizdą tobulins TV3 projektas „Grožio mėnuo“

  • Teksto dydis:

Nuo Naujųjų TV3 televizijos eteryje netrūks staigmenų. Viena iš jų – realių pokyčių laida „Grožio mėnuo“. Patobulinti savo išvaizdą pasiryžę žmonės turės išskirtinę galimybę pasinaudoti profesionalių grožio specialistų pagalba ir atsikratyti kamuojančių kompleksų.

Naujo grožio projekto kūrėjai intriguoja, kad laidoje dalyvaus ne kas kitas, o šalies įžymybės.

Projekte „Grožio mėnuo“ į specialistų rankas atsiduos aštuonios garsenybės: žinomi atlikėjai, garsūs teatro, televizijos ir kino aktoriai, komikai, laidų vedėjai ir kitos žvaigždės. Patobulinti tai, kas nepatinka žiūrint į save veidrodyje, jiems padės tikri savo srities profesionalai: patyrusi lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikos dermatologų ir lazerio specialistų komanda.

Lietuvos įžymybių aštuntukas visą mėnesį, kol joms bus atliekamos grožio procedūros, savo potyrius ir emocijas pasakos tiesiai į kamerą, lyg ji būtų geriausias draugas.

„Mūsų misija – tiesiog išspręsti kiekvieno atėjusio paciento problemą ir konkrečiam žmogui pritaikyti jam tinkančias procedūras. Mes norime, kad žmogus būtų patenkintas vaizdu veidrodyje. Šis projektas skirtas tiems žmonėms, kurių tas vaizdas veidrodyje netenkina, ir tiems, kas tiesiog nori pagerinti savo išvaizdą. Kažkokių odos problemų, kurios susijusios ne tik su amžiumi, bet ir su odos tipu, turi praktiškai kiekvienas žmogus, ne išimtis ir mūsų žvaigždės“, – sako vienos iš projekto sumanytojų, grožio klinikos „Estetus“ lazerio specialistė Gražina Meilutienė.

Kiekvienoje laidoje televizijos žiūrovų lauks vienos žvaigždės vieno mėnesio dienoraštis. Projekto kūrėjai kol kas neatskleidžia, visų garsenybių, kurios pasiryžo atsiduoti į grožio klinikos profesionalų rankas, tačiau tikina, kad tai charizmatiškos ir visiems gerai pažįstamos asmenybės.

Projekte dalyvausiančioms įžymybėms profesionalus klinikos kolektyvas atliks ne tik įprastas dermatologines procedūras, bet ir taikys grožio injekcijas. „Taikysime įvairias procedūras, pradedant dermatologo konsultacijomis, odos darinių ištyrimu ir gydymu, baigiant grožio ir jaunystės procedūromis: standinimas, atjauninimas frakciniu CO2 lazeriu, PRP plazmoliftingas ir grožio injekcijos botulino toksino bei hialurono rūgšties preparatu“, – sakė dermatologinių medicininių lazerių specialistė G. Meilutienė.

Prie laidos herojų pokyčių prisidės ne tik grožio klinikos „Estetus“ specialistai, bet ir kosmetologai, dietologai, stilistai, stomatologai bei asmeniniai treneriai. Lietuvos įžymybių aštuntukas visą mėnesį, kol joms bus atliekamos grožio procedūros, savo potyrius ir emocijas pasakos tiesiai į kamerą, lyg ji būtų geriausias draugas. Tad televizijos žiūrovai išgirs atvirus žinomų žmonių pasakojimus apie tai, ką jie nori patobulinti savo išvaizdoje ir kaip jiems sekėsi to pasiekti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valentina

valentina portretas
kodel grazinami tik garsus zmones ,o kur mes eiliniai .

ana

ana portretas
kodel tik zvaigzdes ima i tokius projektus, jie ir taip pastoviai neislenda is televizijos, visur tie patys vedeliai smezuoja.

Asta

Asta portretas
Žinote, man atrodo,kad visų pirma,tai pas mus tų "žvaigždžių" per daug. Nes rodos tas žmogus nieko ypatingo nesukūrė o jau -žvaigždė . O antra,tai tikros žvaigždės yra daugiavaikės mamos,kurios nei lėšų ,nei laiko neturi , lankytis tuose grožio salonuose.Tai protingiau būtų tokias mamas ,bent jau švenčių progomis padaryti žvaigždėmis.Nes jos tikrai to nusipelniusios.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių