„Žvaigždžių duetų“ premjeroje – L. Norkevičienės ir S. Storpirščio triumfas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą į LNK eterį grįžo legendinis, šįmet dar labiau išaugęs muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“ – įspūdingo koncerto metu žiūrovams prisistatė devynios puikios ir ypač skirtingos poros.

Nuo pat projekto pradžios visus jų pasirodymus vertins ir komisija, ir televizijos žiūrovai.

Jau pačioje pirmoje laidoje komisijos ir žiūrovų nuomonė sutapo – ir vieni, ir kiti pirmąją vietą skyrė aktoriui Simonui Storpirščiui ir atlikėjai Liepai Norkevičienei, kurie simpatijas užsitarnavo ironiška parodija apie tai, ko reikia geram pasirodymui. Dainos metu scenoje šėlo pusnuogės šokėjos, ašarą spaudė vaikų choras, šaudė fejerverkai ir balionai, o iš fortepijono išlipo pati Irūna Puzaraitė. Žiūrovai šiai porai skyrė 1201 balsą.

Antrąją vietą galutinėje lentelėje iškovojo Irena Starošaitė ir daugkartinis pasaulio ir Europos čempionas, buvęs „Žuvėdros“ šokėjas, o dabar – renginių vedėjas Linas Lapėnas. Komisija liaupsino jų eleganciją ir talentą, o žiūrovai skyrė 803 balsus.

Komisijos ir žiūrovų nuomonės ypač išsiskyrė vertinant atlikėją Nataliją Bunkę ir aktorių Martyną Vaidotą: komisija šį duetą paliko aštuntoje vietoje iš devynių, tačiau žiūrovai jiems skyrė 839 balsus ir antrą vietą. Galutinėje lentelėje pora liko trečia. Komisijai užkliuvo N. Bunkės ir M. Vaidoto pasirinkta karo tema, kurią jie pritaikė atlikdami Donato Montvydo dainą „Viskas bus gerai“.

Silpniausiai premjerinį vakarą sekėsi tituluotai gražuolei Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei ir ansamblio „Sare Roma“ lyderiui Ištvanui Kvik. Žiūrovai jiems skyrė vos 431 balsus, ir poros iš paskutinės vietos neištempė net komisijos pagyros.

Dalyvius vertino kaip niekad marga ir nuotaikinga komisija: operos solistas Merūnas Vitulskis, atlikėja Rūta Ščiogolevaitė, prodiuseris ir atlikėjas Stanislavas Stavickis – Stano ir reklamos kūrėja bei atlikėja Dovilė Filmanavičiūtė–Miss Sheep.

Kadangi projekte šįmet startavo net devynios poros, dalyviai neliečiamybę šįkart išsaugos ilgiau nei paprastai. Pirmoji pora su projektu turės atsisveikinti susumavus trijų laidų rezultatus.

„Žvaigždžių duetai“ – sekmadieniais 19.30val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių