Žodžių karas tarp Monikos ir Andriaus Šedžių tęsiasi: moters mylimasis – mafiozas?

  • Teksto dydis:

Tęsiasi gražuolės Monikos Šedžiuvienės ir jos vyro Andriaus Šedžiaus skyrybos. Buvę mylimieji vienas kitą kaltina įvairiais dalykais. Buvęs Seimo narys prasitarė, kad dabartinis jo žmonos mylimasis galimai yra mafiozas.

„Man su jos draugu netenka bendrauti, nes jis slepiasi, slepia savo veidą. Jeigu nueisite į feisbuko profilį „Don Pedro“, pamatysite treninguotus ir tatuiruotus... Reiškia, tai yra kriminalinė romantika. Galima sakyti, kad tai rusiškai vadinamos „vor vzakone“ nuotraukos. Koks žmogus yra šalia mano vaiko? Jis visą laiką slepia veidą, jis slepia savo asmenybę“, – LNK laidoje KK2 kalbės A. Šedžius.

Jeigu nueisite į feisbuko profilį „Don Pedro“, pamatysite treninguotus ir tatuiruotus... Reiškia, tai yra kriminalinė romantika.

Todėl Andrius yra pasiryžęs iš Monikos atimti sūnų, kadangi gyventi su dabartiniu Monikos draugu vaikui yra pavojinga: „Kiek sužinojau iš lietuvių bendruomenės, tai susiję su kriminaliniu pasauliu. Jis jau dvejus metus skraido pas Moniką maždaug po dvi savaites per mėnesį, o Airijoje niekur nedirba. Tai iš ko jis gyvena? Tokie esminiai klausimai ir man kelia tam tikrų abejonių, ar tikrai vaikas bus saugus tokioje aplinkoje?“.

Tokie Andriaus žodžiai labai žeidžia Moniką. Moteris laidoje sakys, kad jeigu jos buvęs mylimasis ir toliau ją šmeiš – bus dar vienas teismas. „Man labai keista ir apskritai, kaip žmogus, nepažinodamas kito žmogaus, gali reikštis taip drąsiai ir sakyti tokius pareiškimus. Manau, kad mano draugui vieną kartą trūks kantrybė ir jisai tikrai kreipsis į teisininkus, nes jau ne pirmą kartą yra minimas tiek jo vardas, tiek šmeižimas. Ir tai jau darosi nebejuokinga ir ateis laikas, kai jis gaus atsakomybę už savo žodžius“, – kalbės M. Šedžiuvienė.

Skyrybų proceso metu Monika iš Andriaus nereikalauja jokių turtų – nei namų Vilniuje, nei namų Šiauliuose. „Nuolat skauda širdį. Norisi gražiai viską išspręsti, juk jis yra labai laimingas su drauge Erdvile. Čia ne paslaptis, nors jis čia slepia, bet jie yra kartu jau ilgą laiką ir aš esu laiminga su savo draugu ir tikrai galėtume gražiai sutarti. Bet tas pilamas purvas ir vis kažkokių naujų detalių pridėjimas ir kūrimas tikrai nervina“.

Visą reportažą žiūrėkite šio pirmadienio vakrą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Negi mums svarbu kas su kuo...ir t.t. Kas jie tokie ir kaip priklauso mūsų ateitis ir gyvenimo kokybė nuo jų? Eilinės kaimiečių rietenos, kurių pilni patvoriai. Įdomu ar šiandien nieko gero ir gražaus neįvyko mūsų gimtam krašte?

Sigitas

Sigitas portretas
Monika barakuda, o Šedžius kuilys išsiilges jaunų mergų. Abudu viens kito verti. Gaila vaiko, kol tie draskosi.

Terese

Terese portretas
Kodel rasoma tik apie tokias poras ar jau nieko gero nebera Lietuvoje?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių