Žinomame Palangos viešbutyje apsistojęs K. Akulavičius liko šokiruotas

  • Teksto dydis:

Į žinomą Palangos viešbutį pailsėti atvykęs grupės „2 Karolis ir Donatas“ narys Karolis Akulavičius kartu su šeima liko nustebęs nakvynės už pusę tūkstančio eurų pasiūla. Garsus vyras „Instagramׅ“ platformoje dalijosi vaizdais iš liukso kambario, kuris, pasak Karolio, visiškai neatitinka prabangaus kambario standartų. Į šiuos kaltinimus sureagavo ir viešbučio administracija, kuri šiuo metu konsultuojasi su teisininkais dėl susiklosčiusios situacijos.

Trečiadienį garsus dainininkas K. Akulavičius socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo nemalonia patirtimi, kainavusia nemažą pinigų sumą.

„Pirmą kartą apsilankėme „Gabijos“ viešbutyje, Palangoje.

Liukso kambarys, 550 eurų dviem nakvynėms.

Smarvė, traškančios, braškančios lovos“, – nusivylimo neslėpė Karolis.

Tiesa, garsus vyras ėmėsi atitinkamų veiksmų susiklosčius nemaloniai situacijai spręsti – jis kreipėsi į viešbučio atstovus.

Smarvė, traškančios, braškančios lovos.

Tačiau administracija į grupės „2 Karolis ir Donatas“ nario pastabas atitinkamai nesureagavo.

„Administracija paėmė visus pinigus ir net nemėgino siūlyti kažkokių variantų.

Viena diena, 270 eurų už liukso kambariuką, pilną smarvės ir traškančia lova!“ – socialiniame tinkle „Instagram“ dalijosi K. Akulavičius.

Be to, dainininkas vėliau pridūrė, jog viešbučio restorano maistas, priešingai nei liukso kambarys, jam tikrai sukėlė įspūdį.

Tačiau to, deja, vizito žinomame Planagos viešbutyje dainininkui ir jo šeimai nepasaldino.

„Galvojau, administracija pasiūlys eiti į kitą kambarį arba padarys nuolaidą.

Padarė nuolaidą mašinai, stovėjimo aikštelei.

Tai mašina miegojo ar žmonės?“ – retoriškai klausė grupės „2 Karolis ir Donatas“ narys K. Akulavičius.

Tai primena klasikinį atvejį, kai restorane į sriubą įmetama musė, norint išvengti mokėjimo už patiekalą.

Savo versiją išsakė ir „Gabijos“ viešbučio atstovai.

„Norime pažymėti, jog viešbutis 3–4 kartus per metus susiduria su panašiais atvejais, kai svečiai vengia mokėti už paslaugas, tikisi nuolaidų, sukeliant dirbtines situacijas ir skandalus.

Tai primena klasikinį atvejį, kai restorane į sriubą įmetama musė, norint išvengti mokėjimo už patiekalą.

Taip siekiama savanaudiškų finansinių ir savireklamos tikslų“, – atsakymą į susiklosčiusią situaciją raštu naujienų portalui „Delfi“ pateikė viešbučio direktorė Indrė Stasiulaitytė.

Jos teigimu, atvykęs į kambarį dainininkas jokių nusiskundimų nepareiškė.

„Kitos dienos rytą registratūroje tiesiog buvo pranešta, jog jie išvyksta, nes kambaryje yra blogas kvapas, kurį bandė panaikinti savo kvepalais.

Patikrinus kambarį, jame jautėsi tik kvepalų kvapas, kurį šiuo metu sudėtinga panaikinti“, – komentavo garsaus Palangos viešbučio direktorė.

Moteris pridūrė, jog dabar yra konsultuojamasi su teisininkais dėl K. Akulavičiaus daromos žalos reputacijai bei viešai įžeidinėjamų viešbučio darbuotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

buvęs

buvęs portretas
toje Gabijoje. Absoliučiai kokybė neatitinka kainos. Leidžia šunis, tai vien tai jau nelaimė, Taip vadinamas SPA mano vonios kambario dydžio. Ž-iemą mokėjau po 80 eur už parą už varganą kambarį, kai tuo tarpu Portugalijoje 50 eur už 80 kv m. apartamentus su krūva baseinų, kuriuose rytais plaukiodavau vienui vienas.

BBD

BBD portretas
Jokia "Gabija" čia nesvarbi, išvėdins patalpas, ir šis dirbtinis triukšmas pasibaigs (gal ponas pageidaujamos nuolaidos negavo?). Akcentuotina tai, kad žmogus kreipiasi į visuomenę nemokėdamas rašyti be klaidų. Vadinasi, jis gali būti apskritai analfabetas, kurio ir teiginiai turėtų būti laikomi abejotinais. Tai yra katastrofa, kai žmogus įrodinėja kažkokią savo kvazitiesą, nemokėdamas to padaryti padoriai, etiškai, nuosekliai ir tvarkingai. Nemoki rašyti, tai geriau jau patylėk, o ne daryk sau šitokią gėdą prieš visą Lietuvą.

Ech, Gabija

Ech, Gabija portretas
Nuotraukos byloja įkvepiantį , liuksusinį lygį... Ypač išilankstma "liukso" lygio lova. O jei dar "Gabijos" poilsiautojai iš tokių supearinių liuksų dar ir už parkavimą moka??? Tada jau dugnas, ponai Palangos "Gabijos" virtuozai... Mokat daryti "babkes!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių