Ž. Žvagulis: aš esu jaunas arklys ir manęs seneliu nevadinkit!

  • Teksto dydis:

Artėjant 55-erių metų jubiliejui, dainininkas Žilvinas Žvagulis prisipažino, kad širdyje jis vis dar „jaunas arklys“ ir jokie skaičiai to jam nepakeis.

„Klausykit, tik dabar gyvenime atradau tikrą pilnatvę, prie ko čia tas senėjimas? Man metai prideda tik patirties ir suvokimą, koks turtingas aš esu. Turiu žmoną, laimingus vaikus, anūkų ir dar turiu gerbėjų, kurie mane myli. Tai ko aš daugiau galiu norėt? Nors žinau. Surinkt pilnas arenas“, – juokėsi dainininkas. – Tai taip ir padariau. Surengsiu tris didelius koncertus didžiosiose Lietuvos arenose, dabar kepu naujausias dainas, o vieną seną dainą „prikėliau“ naujam gyvenimui. Ji man labai patinka, tik jau kurį laiką buvo primiršta. Paklausykit, gal patiks ir jums.“ 

Šiuose koncertuose atlikėjas ruošiasi parodyti savo „įvairiaspalvę“ asmenybę. „Mano gyvenimas – Santa Barbara. Kas mane pažįsta, tai žino, jog kiekvieną valandą galiu būti skirtingas. Vieną akimirką aš užsimąstęs sėdžiu ir kuriu ramias dainas, kitą – lakstau su savo spalvotais kostiumais dainuodamas „Amerikonas grįžo sūnus“, kitą – lekiu kept šakočių... Atostogauju dažniausiai su Irena pas savo pirmąją žmoną, kuri ir choreografijas mums koncertams stato... Su jos vyru šiltais vakarais Ispanijoj paėmę gitarą dainuojam duetu... Gyvenu tai Vilniuj, tai Klaipėdoj. Viskas tik taip – kaip noriu...Kartais net pats stebiuosi koks „fainas“ tas mano gyvenimas. Taigi pribrendau ir šiais metais noriu visu savo gyvenimo turiniu pasidalinti su savo gerbėjais. Galiu pasakyti tik viena – bus ką paklausyti“ – sako Ž. Žvagulis. 

Šiemet Ž. Žvagulis švenčia 55-erių metų jubiliejų. Šia proga atlikėjas surengs tris koncertus didžiosiose Lietuvos arenose:

Lapkričio 14 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje;

Lapkričio 21 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje;

Gruodžio 4 d. Šiaulių arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rich bich

Rich bich portretas
Dainuok duše sau vafli. Tu gali nebent mokyklos sale savo gerbeju bobuciu surinkt.

Tèvas

Tèvas portretas
Kaip save žmogelis lygina su arkliu. Koks jo suvokimas bukas? Už tai ir gali dainuoti tik dainiuškas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių