Ž. Vaškytė ir E. Lubys susilaukė sūnaus, jau išrinko ir vardą

Televizijos laidų vedėja Živilė Vaškytė-Lubienė su vyru dainininku Edgaru Lubiu penktadienį pasidalijo džiugia žinia – jiems gimė sūnus.

Laimingi tėvai mažyliui jau išrinko vardą.

„Šiandien 13 val. 22 min. gimė Herkus Lubys! Mama ir vaikelis sveiki! Mes labai laaaabai laimingi!“, – feisbuke tiesiai iš Vilniaus Santariškių klinikų rašė E. Lubys.

Sūnus – antroji šeimos atžala. Pirmagimei Fridai rugpjūtį sukaks treji.

Informacinėje LNK laidoje motinystės atostogų išėjusią Ž. Vaškytę-Lubienę pavaduoja Lavija Šurnaitė.

Retai viešuose renginiuose, vakarėliuose, šventėse dalyvaujantys Ž. Vaškytė-Lubienė Ir E. Lubys kartkartėmis visgi suteikia progą paganyti liežuvius apkalbų nešiotojams, paatviraudami apie sveikuolišką gyvenimo būdą, propaguojamą vegetarystę, alkoholio atsisakymą. Pora neretai juokais įspėja jautresnius TV žiūrovus prieš kalbas, kad dukrai neduoda mėsos ir mažoji jos apskritai nėra ragavusi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Niekaip nesuprantu kodel musu zmones turi tiek daug neapykantos vieni kitiems arsiau uz vilkus draskosi ar cia pavydas ar nepakantumas ar zmonem su nervais negerai jei man nepatinka as neziuriu arba rupinuosi kitais reikalais geriau pabegioti kokius 5 kilometrus tada bus gava skaidresne

ziurovai

ziurovai portretas
surnaite net nepaliginti nuostabi o tos pamaivos nereikia ji nemoka vesti ziniu tik maivosi kraiposi matyt nuo to maisto abiem smegenu suminkstejimas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių