Vudžiui augintinį patarė įsigyti psichologai: esame daugiavaikė šeima

  • Teksto dydis:

Arvydas Martinėnas, geriau žinomas kaip legendinis Vudis, neseniai išsikraustė gyventi į didžiulį nuosavą namą sostinės rajone ir džiaugiasi sukūręs tobulą gyvenimą.

Mylima žmona ir vaikai, mylimas darbas, nesibaigiantys koncertai bei patogi ir kokybiška įrašų studija. Ir dar vienas dalykas, kuris yra neatsiejamas nuo tobulos šeimos.

„Šuo ir katė – mūsų namų gyvybė. Tiek su vaikais, tiek vaikams smagūs žaidimai. Tai – mūsų meilės. Juokaujame, kad esame daugiavaikė 4 vaikų šeima“, – pasakojo Vudis.

Pirmajam Vudžio keturkojui katinui Katynui jau yra beveik penkiolika metų. Po neseniai atliktos operacijos jis vėl kaip jaunuolis. Tačiau prieš sudėtingą operaciją jo gyvybė buvo pakibusi ant plauko. Kadangi Arvydas su mylimąja Sandra augina du vaikus, psichologai patarė nedelsti ir įsigyti naują augintinį – gydytojai Katynui davė vos 6 mėnesius. Ir patarė kuo greičiau įsigyti  dar vieną augintinį, kad vaikams būtų paprasčiau išgyventi netektį. Šeima įsigijo toiterjerų veislės kalytę Martą.

Kaip Katynas ir Marta padeda Vudžiui kurti dainas ir kokias pačias skaudžiausias šunybes ir katybes jiedu yra iškrėtę? Ką daryti, jei šuo neklauso, kai šeimininkas neturi rankoje skanuko?

Visa tai – LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ šeštadienį 17.55 val.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nnnnn

nnnnn portretas
Dar vienu sunvedziu padauges, baikit ta siknalaiziu propogavima...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių