Viešumoje retai matoma J. Leonavičiūtė: tie absurdiški renginiai – laiko gaišimas

  • Teksto dydis:

Dėl savo praeities skandalingai pagarsėjusi Jolanta Leonavičiūtė iki šiol nevengia pademonstruoti savo kūno, tačiau anot jos, tai nėra vulgaru ar nepadoru. Dar nuo ankstyvos vaikystės sportu užsiimanti, o šiuo metu jau asmenine sporto trenere tapusi J. Leonavičiūtė atskleidžia, kas ją pasivijo iš praeities.

„Turėjau problemų su stuburu, tačiau dabar jau esu viską susitvarkiusi. Čia nuo vaikystės, kadangi mėgau čiuožinėti rogutėmis nuo kalniukų, esu ne vieną kartą stipriai susimušusi uodegikaulį. Vaikystės traumos pasireiškė tik dabar, todėl pradėjusi sportuoti pradėjau justi pasekmes, tačiau dabar jau viskas gerai“, – prisiminimais dalijasi J. Leonavičiūtė.

Pastaruoju metu moteris vis rečiau matoma viešumoje, nors kaip teigia pati, šiuo metu jos gyvenime yra svarbesnių reikalų ir savo brangaus laiko ji švaistyti neketina. „Dirbu mylimą darbą, esu asmeninė sporto trenerė, nesu dingusi iš viešumos, mane kiekvieną dieną galite rasti sporto klube. O jeigu kalbant apie tuos absurdiškus renginius, kur staiposi vieni prieš kitus, žiūri, kas ką apsirengęs ir aptarinėja, tai ne... Man tai laiko gaišimas“, – atvirai rėžia J. Leonavičiūtė

Televizijos žvaigždė ne kartą yra atsidūrusi visuomenės apkalbų sūkuryje, tačiau nepaisant to, ji ryžosi dalyvauti itin atvirame LNK projekte „Atsakyk“. Skandalinga praeitis yra ne vienintelis įdomus dalykas iš asmeninio J. Leonavičiūtės gyvenimo. Su kokiu vyru ji neįsivaizduoja ateities? Ką ji norėtų ištrinti iš savo praeities ir ar prie jos kūno buvo prisilietę plastikos chirurgai?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nebent

Nebent portretas
pareklamuos gerą masažą.

w

w portretas
durna bobelė , tik sumaišys su purvu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių