Vieno turtingiausių šalies verslininkų žmona R. Stonienė: meilė vyrui trenkė kaip žaibas

  • Teksto dydis:

Ištaiginguose namuose Žiežmariuose Rasa Stonienė, vieno turtingiausių Lietuvos verslininkų žmona, tvarkosi viena pati. Namų tvarkytojų nesamdo. Tai naujas etapas Rasos gyvenime. Šeima anksčiau, iki karantino, Lietuvoje, savo 800 kv. metrų dvarą primenančiuose namuose, lankydavosi itin retai. Laiką dalindavo tarp Šveicarijos ir lietuvių itin pamėgtos Balio salos Indonezijoje.

Jos vyro Rimando Stonio, buvusio „Dujotekanos“ vadovo, turtas vertinamas maždaug 70 mln. eurų. Prasidėjus pandemijai, šeima daugiausia laiko praleidžia Lietuvoje. Čia R. Stonienė ir atrado jos gyvenimą užvaldžiusią naują aistrą – „Instagram“.

„Kartais vyras net paburba – visur tu su savo telefonu. O man taip smagu dalintis receptais ir gauti grįžtamąjį ryšį. Tiek padėkų atkeliauja. Nors ir sunku tuo patikėti, esu taip net gyvybių išgelbėjusi. Manau, kad moterims, ypač dabar, karantino metu, kai visos tupime namuose kaip vištos vištidėje, gerai pamatyti, kiek visko įmanoma pasidaryti savo virtuvėje“, – šiandien LNK laidoje „Nuo...Iki...“ pasakos milijonierė R. Stonienė.

Tiesa, yra ir kita tokio populiarumo pusė – dėl sulauktų patyčių internete teko kreiptis net į advokatus. Socialiniame tinkle „Instagram“ kuriamos karjeros pradžioje ji ne kartą puolė į ašaras. Aštrių komentarų sulaukė jos santykiai su 25 metais vyresniu milijonieriumi vyru, vėlyva motinystė, net ir moters išvaizda bei stilius.

„Ypač sunku, kada liečia tavo vaiką, pradeda tyčiotis iš tavo vaiko, tai tada yra skaudžiausia ir kai supranti, kad tai daro moteris. Žinai, tai yra šlykščiausias dalykas, kada moteris geba tyčiotis iš vaikų. Suaugusios moterys. Ir kai kurių tapatybės yra labai gerai žinomos, na, kai kurios jau dingo iš tų platformų... Ką gi, Dievas joms teisėjas, kaip aš sakau. Tos pačios moterys irgi turi vaikų“, – šiandien laidoje „Nuo… Iki…“ pasakos R. Stonienė.

Sunkiausia moteriai buvo pakelti patyčias tuomet, kai ji laukėsi. Moteris pasiryžo vėlyvajai motinystei po keturiasdešimtmečio ir šiuo metu sūpuoja septynių mėnesių dukrelę Feliciją. „Kai laukiesi, tikrai esi jautri. Jautiesi bejėgė. Situacija pasitaisė, kai kreipiausi į advokatus. Laikui bėgant supranti ir internetines žaidimo taisykles“, – atskleis R. Stonienė.

Moteris prisimena, kad meilė antrajai pusei, daugiau nei dvidešimtmečiu vyresniam milijonieriui R. Stoniui, trenkė kaip žaibas. „Parodžiau jam sklypą, net nežinojau, kas jis toks. Na, netikėta meilė užgimė tokia stipri, kad teko iš esmės keisti savo gyvenimus. Nors tada ir jis, ir aš buvome kituose santykiuose, tačiau jausmas buvo toks stiprus, kad nusprendėme surizikuoti. Tikrai to nesigailiu. Vyras man yra vienas iš didžiausių įkvėpimo šaltinių iki šiol. Laukiamiausias paros metas – kai dviese ryte geriame kavą ir tuo pačiu aptariame visus reikalus. Pas mus beveik nebūna konfliktų, prisipažinsiu, aš juo kiekvieną dieną vis labiau didžiuojuosi ir myliu“, – šiandien laidoje „Nuo...Iki...“ pasakos žinoma moteris.

Kaip prasidėjo Rasos karjera socialiniame tinkle „Instagram“? Kokia sunkiausia moters patirta krizė? Kodėl ji nesamdo pagalbos namuose? Kaip moteris spėja valdyti verslus, gaminti ir sūpuoti mažylę Feliciją? Visa tai – jau šį vakarą, 20 val., per LNK!



NAUJAUSI KOMENTARAI

stebuklingų galių piniginė

stebuklingų galių piniginė  portretas
turtingų vyrų medžiotojos ją pamatę tiesiog vietoje sudrėksta, argi čia ne meilė?

Aha

Aha portretas
Jau gal slėptusi po labais su tom savo rozytem ant bliuskes. Kur jau ji konfliktuos su pinigingu dede, viska darys, kad tik jam itikti... o siaip visiskai eiline moteris, nei grozio, nei proto, nesuprantu, kam taip leisti save dergti visiems, kai gali sau ramiai gyventi su ta savo trenkat meile ir tiek, bet ne-gi reikia pasigirti turbut kokiom senom draugem ar seniem meiluziams, kad va, ziurekit, kaip man gyvenimas nusiseke

Aha

Aha portretas
Šitą istoriją seka jau nežinau kelontoje laidoje! Ar čia mes turim įsisavinti jos gyvenimo istoriją? Kai moteris pasako :" Jeigu aš kažkam ne patinku, tas turi blogą skonį!", tai jau žemiau krist nėra kur... Nu iš kur tokia gera nuomonė apie save.... Nelabai suprantu, už ką ji turėtų man patikt. Eilinė moteris. Netgi jos asmeninė istorija, ant tiek nuvalkiota ir žema, kai moterys truks plyš ieško seno turtingi diedo... Taip sakant, nūdienos aktualijos... Tai ko paskui norėt iš jaunų panų, kad taip elgiasi, kai va, prašom, sėdi boba amžiuje, prisidarius vaikų, išardžius šeimą, ir džiūgauja kokia ji faina... Vemt norisi nuo tokių kliedesių....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių