Vienas dueto „Žemaitukai“ narys slapčia pasipiršo savo merginai

  • Teksto dydis:

Linksmiausiu „Lietuvos balso“ projekto duetu vadinami Ingos Jankauskaitės komandos nariai „Žemaitukai“ apie savo asmeninį gyvenimą daug nekalbėdavo, tačiau niekada neslėpė, kad merginų numylėtinių ir didžiulio žiūrovų palaikymo tiesioginėse kovose sulaukiančių vaikinų širdys užimtos – abu turi mylimas merginas.

Vaikinų duetas toks artimas, kad jo narys Linas Vaitkevičius juokiasi sakydamas, kad net ir merginas jie susirado kartu, tuo pat metu, o draugystei reikalavo vienas kito pritarimo.

„Su Ovidijum Klaipėdoje gyvenom kartu bendrabutyje, todėl buvo įprasta eiti kartu pas panas naktimis. Baigėm mokslus, reikėjo jau šilumos,  tai abu ir radom jas vienu metu, gal Ovidijus vos mėnesį vėliau nei aš. Aš susiradau – jis patikrino, ar tinkama man, sako liuks. Tada jis rado merginą,  žiūriu, kad labai „faina“ – tai  daviau sutikimą ir aš“, – juokdamasis sako Linas ir patikina, kad jie daugiau laiko praleidžia kartu nei su antrosiomis pusėmis, todėl jiems abiem labai svarbu, kad jų merginos būtų draugės ir suprastų, ką jie veikia kartu.

Tačiau šį mėnesį viską kartu darančių „Žemaitukų“ žingsniai šiek tiek išsiskyrė – paaiškėjo, kad prieš finalines „Lietuvos balso“ kovas dueto narys Ovidijus netikėtai pasipiršo savo merginai Simonai.

Pasipiršau namie, nieko negalvodamas, nes pribrendo reikalas. Buvo daug gėlių, daug žvakių ir daug meilės.

„Pasipiršau namie, nieko negalvodamas, nes pribrendo reikalas. Buvo daug gėlių, daug žvakių ir daug meilės, – apie pasipiršimą linksmai pasakoja Ovidijus, išduodamas, kad net ir tokiu momentu juoko sulaikyti nepavyko. – Valgant vakarienę, pradėjau juoktis, buvo tokių minčių, ar pirštis, ar čia tam laikas ar ne, bet pasipiršau, o ji pradėjo cypti ir pasakė: taip!”

Dueto narys Linas juokdamasis sako, kad po draugo poelgio jau jaučia pareigą pasielgti lygiai taip pat.  „Mes viską darom kartu, kartu susiradom, kartu skiriamės. Jis pasipiršo, tai žiaurų spaudimą dabar jaučiu ir aš. Tačiau labai išsiduoti nenoriu, nors galiu pasakyti, kad planavimas jau vyksta... Jei po šio sekmadienio praeisime į kitą etapą, kas čia žino, gal tai padarysiu ir pusfinalio metu, Klaipėdos „Švyturio“ arenoje“, – šypsodamasis intriguoja Linas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių