Viena iš šakiškės Vilmos skyrybų priežasčių – begalinė jos meilė Mino

  • Teksto dydis:

Skandalingomis skyrybomis su šokėja Tina išgarsėjęs Mino turi visą būrį jį palaikančių moterų! Šį vakarą LNK laidoje „KK2 penktadienis“ viena iš jų drąsiai kreipsis į Tiną ir paragins sąžiningai pasidalinti turtus. Šakiuose gyvenanti Vilma Kaukarienė gerai žino, kokios skausmingos gali būti skyrybos. Nes ji pati neseniai išsiskyrė su savo sutuoktiniu. Moteris neslėpė: viena iš skyrybų priežasčių – begalinė jos meilė Mino.  Vilma dievina Mino kūrybą, lankosi jo koncertuose, Mino dainos skamba Vilmos telefone, o laisvalaikiu Vilma piešia... Mino. Šį vakarą laidoje  Mino gerbėja pristatys savo pieštą Lietuvos garsenybių paveikslų kolekciją.  Buvusios Šakių rajono ligoninės laborantės  piešiniuose – mylimiausi vyrai: R. Cicinas, V. Uspaskichas, Stano ir daugybė kitų. Tačiau daugiausia vietos, be abejonės, skirta Mino.

Vilma neslėps – Mino ji puoselėja ypatingus jausmus. Žinodama, kad su juo susitiks moteris parašė ilgą eilėraštį, kurį perskaitė LNK studijoje. Dainininkui ji atvežė ir daugiau dovanų. Išvydęs muilą, Mino sutriko. „Čia turbūt tam, kad būčiau švarus....“, - pakomentavo jis.  Tačiau ką jis atsakys į svarbiausią Vilmos klausimą apie savo sužadėtinę? Ar Mino iš tiesų ruošiasi vestuvėms? Ar Vilma turi šansų užkariauti Mino širdį? Ir kodėl dainininkas vieną vakarą savo gerbėjai atsiuntė intriguojančią žinutę?


Šiame straipsnyje: Minoatlikėjasgerbėja

NAUJAUSI KOMENTARAI

az

az portretas
oi debiliu debile

Nuomone.

Nuomone. portretas
Jeigu moteriai su psichika negerai,bet kas dave teise zurnalistams is to tyciotis? Geda net ziureti.Juokas pro asaras.Rodom bile ka ,kad neturim ka parodyti.Tiki isijungiau ir net neziurejom ,tik dabar perskaiciau,kad moteriske ligone.

Kaliausė

Kaliausė portretas
Specialistų pagalba reikalinga ne tik moteriškei, bet ir "žurnalistams", rengiantiems bei aptašantiems tokias TV laidas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių