Verslinininkė G. Albrichtė po prašymo vaistinėje įpilti sergančiai dukrai vandens buvo išjuokta

  • Teksto dydis:

„Marabel butique“ įkūrėja Gintarė Albrichtė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo neeiline istorija, kuomet dėl dingusios elektros jai teko ieškoti išsigelbėjimo vaistinėje slaugant susirgusią vos pusės metukų dukrelę. Tiesa, dėl susiklosčiusios situacijos nepraleido progos pasijuokti ir garsūs nuomonės formuotojai.

Garsi mama užsuko į „Gintarinę vaistinę“ ieškodama arbatos savo sergančiai dukrai ir paprašė darbuotojos įpilti į termosą karšto vandens, nes namuose po audros buvo dingusi elektra.

G. Albrichtė vaistinėje dirbančiai moteriai paaiškino, kad atžalai yra būtinas šiltas gėrimas dėl to, nes sloguoja.

Tačiau tokios moters reakcijos į pagalbos šauksmą „Marabel butique“ įkūrėja nesitikėjo – vaistininkė atsisakė įpilti vandens.

Gintarė, jautriai į tai sureagavusi, papasakojo apie šią nemalonią patirtį socialiniame tinkle „Instagram“.

„Kai paprašiau įpilti vandens, „Gintarinės vaistinės“ darbuotojos pasakė, kad neturi laiko net pietums, o čia dar kiti pašaliniai darbai“, – dalijosi garsi moteris.

Tiesa, į susiklosčiusią situaciją sureagavo ir pati vaistinė.

Jos atstovai apgailestavo dėl Gintarės nusivylimo ir teigė pasikalbėję su verslininkę aptarnavusia moterimi.

„Šiandien diena, o ypač rytas, išties neeilinė ir kebli visiems.

Tikimės, kad tokių dienų pasitaikys mažiau“, – rašė „Gintarinės vaistinės“ atstovai.

„Instagramׅ“ asmeninio albumo nuotr.

Ši situacija sukėlė tikrą sumaištį socialinėje erdvėje – garsūs nuomonės formuotojai nevengė pasijuokti iš „Marabel butique“ įkūrėjos G. Albrichtės prašymo.

Pašaipiam pasisakymui ryžosi žinoma socialinių tinklų turinio kūrėja, dažnai į kovą su patyčiomis stojanti, Agnė Kulitaitė.

„Žmonės tapo absoliučiai savanaudiški, nulis empatijos, jokio supratimo.

Užvakar paskambinau į polikliniką, maloniai pasisveikinau, pasakiau, kad norėčiau kebabo su pikantišku, užteks mažo… Žinot, ką atsakė?

Kad nedarys.

Ir padėjo ragelį“, – su humoru rašė moteris.

Ji šmaikštavo, jog dar vis neatsigauna nuo tokio bendravimo.

Netrukus A. Kulitaitė įrašą pašalino iš „Facebook“ platformos.

Dėl susiklosčiusios situacijos pasijuokė ir interneto turinio kūrėjai „Nešvankiai“, kurie pasidalijo šio pasakojimo ištrauka, kurioje Gintarė kalba: „Gintarinėje vaistinėje“ paprašiau, kad užkaistų vandens į termosiuką, tai sakė ne, yra svarbesnių darbų. Klausiau brandžios moters, kuri pati turi vaikų ir turbūt anūkų“.

„Marabel butique“ įkūrėja neslepia apmaudo dėl patyčių viešojoje erdvėje.

Pasak jos žodžiai, iš kurių juokėsi kiti nuomonės formuotojai, yra ištraukti iš konteksto.

Todėl G. Albrichtė yra įsitikinusi, kad internete sklando neteisingos interpretacijos.

„Jeigu būtų norėta sukurti parodiją, būtų įkeltas visas įrašas su prierašu, kuris buvo nukirptas.

Ten buvo parašyta, kad po audros atsikėlus buvo dingusi elektra ir visa istorija buvo apie tai, kad aš važiavau į vaistinę vaikui pirkti arbatos.

Tam, kad serganti dukra gertų skysčius.

Ir kartu paprašiau karšto vandens“, – pasakojo verslininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to netiesa

to netiesa portretas
Lietuva tikriausia trečio pasaulio šalis. Ir pati baisiausia ir net ne šalis. Buvo Rusijos išlaikytinė, dabar ES išlaikytinė. Tiksliau- ES apendicitas. Jei ryt išmestų iš ES, tai visi badu nustiptų. Zombių, girtuoklių, vagių, aferistų, prievartautojų, pedofilų, smurtautojų, debilų pašalpinių šalis. Skęsta purve, neraštingume, agresijoje, gatavi kas akimirką viens kitą žudyti. Tokių atsilikėlių net Afrikoje nėra. Tokių žudikų, kurie vienkiemiuose senukams padus padeginėja, kad sužinot kur jie slepia pensiją, niekur nerasit, tik Lietuvoje. Tokių žiaurių žudikių, kurios draugėms galvas nupjauna ir į šaldytuvus sukiša - niekur nerasite, tik Lietuvoje. Tokių vaikinų, kurie seses pardavinėja į vergiją į viešnamius niekur nerasite, tik Lietuvoje. Išgamų ir iškrypėlių šalis. Pasivažinėkit po kaimus ir suprasite kad tokių klaikybių net trečiam pasaulyje nebėra kokia yra Lietuva. Lietuva tai ne tik Vilnius. Nors ir Vilniuje toliau nuo centro yra trečias pasaulis.

ops

ops portretas
Iš kur to karšto vandens įpilt? Visos tos su išpūstom lūpom yra tuščiagalvės. Vanduo arbatai turi būti užvirintas virdulyje. Taigi vaistininkė paliks visus pensininkus, kurie stovi eilėje ir vos pastovi ir bėgs tai bež džionei vandenį virinti. To tik betrūko. Kodėl negalima virinto vandens paprašyti kavinėje ar restorane? Ir eiti nereikia, paskambinkit į taksi, užsakot paslaugėlę, atveš su visu termosu už 10 eur. Dur.na nuomonės formuotoja, ką tokia pypt formuoja?

asd

asd portretas
Kokia klaiki ta boba su dirbtinėm lūpom, krūtim... Vaistininkė matyt išsigando kaip zombio. Kodėl visi galvoja, kad vaistinikas jūsų tarnas. Tik vandens įpilt ar ir užpakalį nušluostyt? Pagalvok tik pasikėlusios beraštės nuomonės formuotojos... Šlykštynė GARSI mama. Kuo garsi? Garsiai perdžia? Tokia šlykšti prietranka dar drįsta kažką skųsti, žeminti. Kad jai tryda užultų ir nepaleistų porą metų.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių