Venecijoje kaskadininkas D. Petrikauskas gelbėjo dūstančius šunis: už tai gresia rimtos pasekmės

  • Teksto dydis:

Gyvūnų sveikatai didelė kaitra, drėgmė ar ypač tvankūs orai pavojingi, o šunelių palikimas automobilyje vasarą gali baigtis tragiškai. Atostogaudamas Venecijoje kaskadininkas Darius Petrikauskas rado svetimame automobilyje nuo karščio dūstančius šunis, juos nedelsdamas puolė gelbėti. Tačiau netrukus sužinojo, kad už tai gresia rimtos pasekmės.

„Nuvykus į parkavimo aikštelę pastebėjome automobilyje paliktus du šunis, kurie duso karštyje. Aikštelės prižiūrėtojas neleido daužti langų, liepė laukti policijos pareigūnų. Situacijai prastėjant, pro tarpus pradėjome pilti vandenį, tačiau šunims kvėpuojant vis sunkiau, teko išdaužti langus“, – feisbuke rašė D. Petrikauskas.

Tuomet atvyko pareigūnai ir veterinarai, jie ėmė šunis gaivinti.

D. Petrikausko vaizdo įrašas.

„Gaivinimas truko dvi tris valandas. Mes šunis automobilyje pastebėjome 15 valandą, pagal užfiksuotą laiką aikštelėje šunys buvo palikti nuo 10.30 val. Venecijoje tuo metu karštis buvo apie 35 laipsnius (nors aikštelėje ir buvo pavėsis)“, – pasakojo vyras.

Laimei, šunys atsigavo ir buvo išvežti tolimesniam gydymui.

Tačiau už kilnų poelgį D. Petrikausko laukia nemalonumai.

„Laukia ikiteisminis tyrimas ir teismas: šunų šeimininkams už nepriežiūrą, o mums – už sugadintą automobilį“, – pridūrė kaskadininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
čia vakarai,dau-ti langus reikejo palikti policijai,dabar teks užmoketi,jei protingas išdauže vieną šonini,jei daugiau bus blogai

MAMUTE

MAMUTE portretas
Tiems galvarezams duot po 10metu kalejimo uz vargseliu kankinima !!

lasj

lasj portretas
Geras zmogus, itala reikia i kaliuze.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių