Vasarą „Dviračio žinios“ atostogauti nesiruošia: išvysime ir naujų personažų

LRT televizijoje "Dviračio žinios" žiūrovus stebins visą vasarą. Ir tai nebus kartojimai, o naujos laidos. Vienas iš laidos kūrėjų Haroldas Mackevičius užtikrina, kad "Dviračiui" naujienų ir vasariškų aktualijų tikrai netrūks, o siužetuose išvysime ir naujų personažų.

Keliaus po Lietuvą

"Liepos 16 d. pradėsime mūsų naująjį sezoną – tuo metu kaip tik baigsis futbolas ir bus gera proga prasidėti "Dviračiui". Nauja ir tai, kad laida bus rodoma keturis kartus per savaitę – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, 22.30 val.", – sakė H.Mackevičius.

Jis tikina, kad laidoje netrūks naujienų, nes bus pristatytos kelios naujos rubrikos. "Šią vasarą pradėsime 25-ąjį "Dviračio" sezoną, kuris bus jubiliejinis. Stengsimės parodyti kuo daugiau naujienų, iš tiesų kaip ir kiekvieną mūsų sezoną", – žadėjo vienas iš populiarios humoro laidos kūrėjų.

"Naujų nuotykių patirs mūsų "Mėslitos" direktorius, planuojame aplankyti mažus Lietuvos miestelius, pakeliauti po provinciją. Taip pat pasiuntėme ekspediciją į Palangą – bus siužetų iš pajūrio, kur kalbinsime vargstančius Palangos verslininkus", – planais dalijosi H.Mackevičius.

Kandidatai į prezidentus

Seimo pavasario sesija eina į pabaigą. Ne tik dauguma Seimo narių, bet ir kiti politikai įpusėjus vasarai ruošiasi atostogauti. Tačiau "Dviračio žinių" kolektyvas nebijo, jog valdžios vyrams ir moterims išėjus atostogų rašant laidų scenarijus pritrūks idėjų.

Turime naujų kandidatų į Lietuvos prezidento postą, manau, kad juos ir parodysime.

H.Mackevičius išduoda, kad LRT televizijos žiūrovai išvys naujų personažų. "Turime naujų kandidatų į Lietuvos prezidento postą, manau, kad juos ir parodysime. Naujienų tikrai netrūks", – užtikrino prodiuseris.

"Nors oficialiai Lietuvos prezidento rinkimų kampanija nėra prasidėjusi, praktikoje akivaizdžiai matome, kad ji jau prasidėjo. Dėl šios priežasties manau, kad temų nepristigsime. Juo labiau kad visada lieka amžinosios temos ir aktualijos. Jei nebus politinių aktualijų, kalbėsime apie kasdienius mūsų reikalus. Visada smagu apie tai pakalbėti, nes dažnai nespėjame to padaryti, kadangi politiniai reikalai daug ką užgožia", – atviravo H.Mackevičius.

Jis pasidžiaugė neseniai atsinaujinusiu laidos autorių kolektyvu. "Pasikvietėme kelis naujus žmones, kurie mums talkins rašant scenarijus. Patiems įdomu, kaip mums seksis. Tiesa tokia, kad, norėdami ar nenorėdami, gyvename artėjančių Lietuvos prezidento rinkimų nuojauta, tačiau tikrai žadame pasiūlyti žiūrovams ir daug vasariškų siužetų", – nuotaikingą vasarą "Dviračio žinių" gerbėjams žadėjo prodiuseris.

Neišeina iš mados

Jau 25-erius metus besitęsianti "Dviračio" istorija rodo, kad politinė satyra – Lietuvoje iš mados neišeinantis žanras.

"Dviračio žinios" sėkmingai gali būti ir humoro laida, ir politinės satyros laida. Mes esame darę ir taip, ir taip. Kartais būna, kad tik dieną prieš laidos filmavimą imame ir nusprendžiame, kokia toji laida bus šį kartą. Vasarą bus daugiau žmogiškų juokavimų, tačiau politikų atostogos, manau, be politinės satyros irgi neapsieis", – šypsojosi H.Mackevičius.

Jam pačiam vasara – tai laikas sodyboje. "Visada vasaras ten leidžiu. Ten aš dirbu fizinius ūkio darbus ir taip pailsiu. Pailsiu nuo laidos, bet ši vasara mums bus truputį darbingesnė. Anksčiau atostogaudavome tris mėnesius, dabar užteks ir pusantro. Nors iš tiesų ir mėnesio atostogų užtenka. "Dviračio žinios" vasaros planų tikrai nesužlugdė, nes iš anksto žinojome apie tokį planą ir viskam pasiruošėme. Jau dabar po truputį filmuojame, ruošiamės laidoms, įrašinėjame dainas. Kaip tik dabar kuriame naują vaizdo klipą, kuris, manau, bus tikrai labai smagus", – visų paslapčių, kuo nudžiugins "Dviratis", vasariškai nusiteikęs H.Mackevičius neatskleidė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keturi Šančiokai

Keturi   Šančiokai portretas
Šveiko, Benderio, Borato ir kitų vardu linkime daug sėkmėzzzz

Tik

Tik portretas
Galėtų atsirasti nauja personažė vietoje senokai dingusios "panelės mokytojos"- tokia viešoji kritikė Pūci Naicia.

NA NA

NA NA  portretas
Haroldai ,keisk rupūžes, savo užėlusioj pelkėj ,labai jau dvokia ,_______"Dviračio žinios" tapo, greito , politikuojančio iškrypėlio ruporu ,,,,sėkmės ,keisti ekipažą ,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių