A. Valujavičius vaizdo įraše papasakojo, kaip jaučiasi: gandai, kad aš ligoninėje – neteisingi

  • Teksto dydis:

Antradienį Atlantą perplaukęs Aurimas Valujavičius šiandien pirmą kartą po kelionės pasirodė vaizdo įraše instagrame. Jis papasakojo, kaip jaučiasi, kuo užsiima ir pasidalijo artimiausiais planais.

„Sveiki, bičiuliai. Aš toliau esu „Lituanicoje“. Gaunu labai daug jūsų žinučių. Ačiū už tokį palaikymą. Sulaukiau daug užklausų duoti interviu – tiek iš užsienio, tiek iš lietuvių. Ateinančią parą turbūt pradėsiu po truputį atsakinėti į klausimus. Dabar dar net bijau jungti socialinius tinklus, nes šiuo metu pagrindinis tikslas yra išsivalyti valtį, viską pasiruošti, kadangi kitą savaitę ją jau krausime į konteinerį, kuris keliaus į Klaipėdą.

Tokie darbeliai ateinančias dienas vyks. Kol kas dar šiek tiek poilsio, turėsiu aplankyti lietuvių bendruomenes, tad teks pabendrauti ir smagiai praleisti laiką. Taip pat truputį papramogausiu, paturistausiu. Yra Majamyje planų, bet vis tiek laikas greitai tiksi, tai kaip ir darbymetis irgi.

Aišku, irkluoti nereikia dabar kiekvieną dieną. Eina gandai, kad aš ligoninėje, tai tikrai ne. Patys matėte transliacijoje – gal šiek tiek svirduliavau, gal ir dabar šiek tiek tas jaučiasi, bet šiaip galva nesvaigsta, nepykina, viskas gerai. Šiąnakt nuėjau 4 val. miegoti, 10 val. pats prabudau be jokio žadintuvo. Nebuvo jokio skirtumo, ar miegoti lovoje, ar valtyje. Linkėjimai iš Majamio“, – pasakojo keliautojas.

Primename, kad A. Valujavičius antradienį vakare, po 22 val. Lietuvos laiku, baigė keturis mėnesius per Atlantą vienviete valtimi „Lituanica“ trukusią kelionę ir pasiekė Majamio pakrantę.

8 tūkst. kilometrų kelionę A. Valujavičius skyrė paminėti 90-osioms S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio per Atlantą metinėms, taip norėdamas užfiksuoti Lietuvos rekordą.

Keliautoją pakrantėje pasitiko apie šimtas žmonių su Lietuvos vėliavomis ir atributika.

A. Valujavičius šia kelione bandė pagerinti ir pasaulio rekordą, tikėdamasis Šiaurės Amerikos žemyną pasiekti per 110 dienų. Vis dėlto to padaryti nepavyko, nes sutrukdė vėjas. Kelionė užtruko ilgiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dročilka

Dročilka portretas
Jooo bibys patapo Geležiniu Vilku

Onė

Onė portretas
Na šitie atsilupėliai....siaubas.nematau problemos net jei būtum ligoninėje,ir šiaip Aurimai, visai gerai pasitikrinti būklę juk tiek dienų . ...gal ir trūksta kokių vitaminų,tai visai normalu.sėkmės šaunuolis esi.

Robertas

Robertas portretas
Kaip visada ,- dauguma komentatorių, rašo iš bailumo, nes jie taip nieko gyvenime ir nenuveikė.Tiesiog plaukia pasroviui ir kitiems kandžiojasi , dėl savo neįdomaus nenusisekusio gyvenimo.O Aurimas šaunuolis ! Pilnas iššūkių !
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių