A. Valujavičiaus kelionės per Atlantą iššūkiai: banga buvo nubloškusi į vandenį

  • Teksto dydis:

Keliautojas Aurimas Valujavičius, bandantis perplaukti Atlanto vandenyną vienviete irkline valtimi, feisbuke pasidalijo naujienomis apie kelionę. Iššūkių netrūksta – A. Valujavičius papasakojo, kad banga buvo nubloškusi jį į vandenį.

„Taip atrodo kabina po valties vertimosi. Man irkluojant šoninė banga mane nubloškė į vandenį ir pačią valtį pavertė 90 laipsnių. 360 laipsnių valtis nesivertė. Paskui valtis atsistatė ir aš atgal įlipau į ją. Esu sveikas gyvas, pasikeičiau šlapius rūbus ir toliau einu irkluoti. Bangos kyla“, – feisbuke rašė A. Valujavičius.

Primename, kad A. Valujavičius šia kelione siekia vienviete irkline valtimi perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno per 110 dienų ar greičiau ir tokiu būdu paminėti 90-ąsias S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio metines, užfiksuoti Lietuvos ir pagerinti pasaulio rekordą. Tai įgyvendinęs, keliautojas taps pirmuoju tokį maršrutą įveikusiu lietuviu ir trečiuoju žmogumi pasaulyje.

Keliautojo plaukimą per Atlanto vandenyną realiu laiku galite stebėti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Katastrofijus Pessimus

Katastrofijus Pessimus  portretas
Nieko neišeis. Šitaip plaukiant kelias yra labai ilgas. Plaukiant per šiaurę būtų daug arčiau, bet aišku, kad būtų per šalta.

Tanklaivis

Tanklaivis portretas
Man keista kaip jo laivai nepartenkia pvz nakti plaukiant kai jis miega,

"neturi teisės jam aiškinti"

 "neturi teisės jam aiškinti"  portretas
Turi teisę kritikuoti ir dar kaip turi. Žmogus užaugęs su interneto kultūra, lįsdamas į viešumą ir iš to gyvendamas, turi susitaikyti ir su kritika.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių