A. Valinskas jaunesnysis apie parduodamą alpakų ūkį: minkštos, gražios ir įdomios

  • Teksto dydis:

Arūnas Valinskas jaunesnysis feisbuke pasidalijo įrašu, kuriame skelbiama apie parduodamą alpakų ūkį.

„Po ilgo laiko ir be didelės laimės, turiu skirtis su savo alpakom ir siūlau jas įsigyti geriems ir gyvūnus mylintiems šeimininkams. Su gyvūnais viskas tvarkoje, minkšti, gražūs ir įdomūs, tačiau mano paties gyvenimo aplinkybėms pasikeitus pernelyg smarkiai, tiesiog nebespėju joms skirti tiek dėmesio ir laiko, kiek, mano nuomone, jos nusipelno. Alpakos prižiūrėtos, augintos mano paties ir šeimos mažoje bandoje, sulaukdavusios daug individualaus dėmesio“, – taip apie parduodamus gyvūnus rašo A. Valinskas jaunesnysis.

„Susidomėjusiems – priminimas: alpakos neparduodamos po vieną, nebent jau turite alpakų bandą, arba bent porą jų. Ne todėl, kad reiktų viską greičiau išparduoti – tiesiog alpakos yra bandos gyvūnai, ir joms būnant po vieną, išsivysto psichikos sutrikimai. Joms savų kompanija – būtina“, – mintimis dalijasi vyras. 

A. Valinskas jaunesnysis turi pasiūlymų ir tiems, kurie nenori pirkti pačių gyvūnų. „Jei patys gyvūnai nedomina, galiu pasiūlyti ir nemažą kiekį neapdorotos alpakų vilnos - šildo gal ir ne taip gerai, kaip gyva alpaka, bet šiaip medžiaga puiki“, – rašo vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Perku,jeigu pridėsi iš Eurovizijos alfaką.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių