V. Siegel parduoda prabangų „Porsche“ automobilį: kaina – kaip vieno kambario buto

  • Teksto dydis:

Nuomonės formuotoja bei itin sėkminga verslininkė Viktorija Siegel pranešė apie parduodamą automobilį „Porsche Panamera“. Tiesa, naujiesiems transporto priemonės šeimininkams teks nemenkai paploninti piniginę.

Rugpjūčio 20 dieną V. Siegel su savo sekėjais pasidalijo žinia, jog parduoda savo prabangųjį automobilį „Porsche Panamera“.

„Galbūt kas nors iš mano sekėjų ieško gero, prižiūrėto automobilio. Parduodu savo „mylimuką“, labai prižiūrėtą automobilį. Labai jį mylėjau, saugojau, neturėjau jokių didelių eismo įvykių. Šis automobilis pirktas Vilniaus „Porsche“ salone, ten visą laiką ir buvo prižiūrėtas, o iki 2025 metų jam galioja garantinis“, – rašė žinoma moteris.

Pasak Viktorijos, mašina – idealios būklės, nes ją nuomonės formuotoja itin mylėjo ir rūpinosi.

„Kažkam labai pasiseks, kas įsigys tikrai gerą automobilį. Galbūt šeimai ieškote automobilio, nes ir bagažinė nėra maža. Labai „fainas“ automobilis“, – socialiniuose tinkluose sakė V. Siegel.

„Autoplius.lt“ nuotr.

Kaip nurodoma skelbime, mašina pirkta „Porsche“ Vilnius salone, yra pilna aptarnavimo ir serviso istorija. Automobilis autoįvykių neturėjęs, visi keturi ratai pakeisti į naujus, be to, yra tai patvirtinančios sąskaitos.

Kėbulas eksploatacinių pažeidimų neturi, o mašinos komplektacija yra tiesiog puiki: „Bosse“ aparatūra, panoraminis stogas su alkantara lubomis, „night vision“ asistentas, aklos zonos ir daug kitų privalumų.

Tiesa, už šiuos nurodytus privalomus teks susimokėti 64,5 tūkst. eurų.

Remiantis NT portalo „Aruodas.lt“ duomenimis, už tokią V. Siegel parduodamo automobilio sumą galima įsigyti vieno kambario butą didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Taip pat žiūrėkite: V. Siegel – populiariausia lietuvė „Google“ paieškoje

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jei kas ir nupirks tai tokia pati butoksine.

salnikai tarpkojiniai jau keiciami

salnikai tarpkojiniai jau keiciami portretas
pavojinga,ant sedynes auto kiek zarazos,fui nepirkciau.

juokinga

juokinga portretas
Matyt prasti reikalai - teks persėsti ant "Golfo"
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių