V. Siegel ir vėl pateko į vaiko teisių gynėjų akiratį: toks gėdos jausmas apėmė

  • Teksto dydis:

Viešą sutuoktinių Viktorijos ir Lauryno Suodaičių dramą stebi nemaža  dalis Lietuvos gyventojų. Kai ima atrodyti, jog Suodaičiai, išlieję savo nuoskaudas vienas kitam ir plačiajai visuomenei per visas įmanomas informavimo priemones, pradeda rimti, į viešumą iškyla naujas poros nesutarimų epizodas. Antradienį instagrame V. Siegel-Suodaitė paviešino tai, kad ji ir vėl  pateko į vaiko teisių gynėjų akiratį. Šįkart į instancijas kreipėsi dėl sūnaus sunerimęs tėtis Laurynas Suodaitis.

V. Siegel antradienį instagrame savo sekėjams kalbėjo: „Kartais, kai atrodo, kad dugnas jau yra pasiektas, tai tave nustebina ir tu pagalvoji – oho, kokius kelius dar mes eisime, bandant įskaudinti vis dar esamą žmoną ir savo bendro vaiko mamą?

Šiandien gaunu skambutį iš Vaiko teisių ir šįkart pareiškimą parašė ne anonimas, kaip mes su Laurynu esame turėję situaciją, o šįkart pareiškimą parašė pats mano vis dar esamas vyras. Žinot, už ką ir dėl ko? Dėl kineziterapeutės, dėl mankštelių. Sekundę net neturėjau ką atsakyti, nes tikrai ir juokinga, ir graudu, ir gėda. Toks gėdos jausmas apėmė.

Kažkaip nusprendžiau su jumis pasidalinti, nes tikrai darbuotoja patvirtino. Sakau – Laurynas Suodaitis parašė? Sako – taip, jūsų vyras Laurynas Suodaitis. Laikau telefoną ir negaliu patikėti tuo, ką girdžiu.

O pareiškime Laurynas Suodaitis parašė, kad vaiko mama Viktorija Siegel vos ne kankina vaiką ir daro mankšteles bei kviečia į namus kineziterapeutę, kai vaikas serga. Visų pirma, nereikia taip nuvertinti.

Suprantu, kad mano vyras mane laiko labai kvaila, durna ir panašiai, bet nereikia manęs tiek nuvertinti, kad aš prieš pakviečiant namo kineziterapeutę nepasitariau su šeimos gydytoju, prižiūrinčiu Laurynuką mažąjį, nepasitariau su pačia kineziterapeute. Dėl to nusprendėm, kad ne mes pas ją važiuosim, o kol vaikas sloguoja ir kosti, ji pas mus atvažiuos. Kadangi nėra temperatūros, tai mankšteles galima daryti. Bet jūs dabar įsivaizduojate, su kokiu žmogumi aš gyvenau, ir ką man teko praeiti per tuos trejus metus? Gal dabar suprasite?“ 

Taip pat moteris instagramo istorijose pateikė ir susirašinėjimą su kineziterapeute.

Instagramo stop kadras

Primename, kad lapkričio mėnesio pradžioje į Suodaičių namus pirmą kartą pasibeldė darbuotojai iš Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos.

Prieš kelias dienas nuomonės formuotoja V. Siegel savo socialiniame tinkle sekėjams  buvo parodžiusi neseniai gimusio sūnaus  nuotrauką.

Joje buvo matyti vaiko kiek pasausėjusi oda.

Tuomet nuomonės formuotoja instagrame rašė išbandžiusi visas priemones, kurios padėtų kovoti su problema.

Moteris taip pat paklausė ją sekančių žmonių, galbūt jie yra susidūrę su panašia situacija ir turėtų kokių nors naudingų patarimų.

Po kurio laiko V. Siegel kreipėsi į savo sekėjus dar kartą pasakodama, kaip jai pavyko išspręsti išsausėjusios odos problemą.

Gyvenimo detalėmis įpratusi dalintis moteris tuomet  tikėjosi, kad savo patarimu pagelbės kitoms mamoms, kurios augindamos vaikus susidūrė su panašia problema.

Tačiau tuomet kūdikio nuotrauką išvydęs V. Siegel sekėja(-s) kreipėsi į vaiko teisių gynėjus su prašymu patikrinti nuomonės formuotoją.

„Ketvirtadienio perliukas. Paliksiu kaip juokingai graudu pokštą atsiminimui“, – vėliau socialiniame tinkle „Instagram“ dalindamasi nuotrauka, kurioje buvo matyti  Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos gautas raštas iš neprisistačiusio žmogaus.

Laiškas buvo gautas 2022 m. lapkričio 3 d., tą pačią dieną V. Siegel teigė namuose sulaukusi ir  vaiko teisių gynėjų skambučio.

Kiek vėliau moteris sekėjams pasakojo, kad iš karto kreipėsi į savo advokatę ir tik su jos priežiūra į namus įleido Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos darbuotojus.

„Pasakiau, kad be advokatės nieko neįsileisiu. Ji atvažiavo, kartu dalyvavo, viską sutikrino, bet man įdomu, kuo išsirutulios ši situacija, nes rašysime atgalinį raštą už melagingą iškvietimą, šmeižtą ir melagingą parašymą“, – lapkričio mėnesį sakė žinoma moteris, istorija pasidalinusi su „Delfi“ skaitytojais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.Jo

.Jo portretas
Na nepasisekė barakudai su šitu vyru,kiek jis jai problemų pridaro....Suės psichologiškai. Jis ne toks durnelis ,kaip Jasaitis....

Alvyra.

Alvyra. portretas
Kirvis kotą atitiko. Tokį šu.. rašyneti. Jau reikalingas psichiatro, o ne psichologo konsultacijos. Baikite kvailioti, vaikus auginate, jie nelaimingi ,tokioje šeimoje. Turėtų pasidomėti socialinės tarnybos vaikelių auklėjimu.

?????

????? portretas
Kažin ar pati jau pasveiko? Gal irgi mankštelėmis gydėsi?
VISI KOMENTARAI 73

Galerijos

Daugiau straipsnių