V. Siegel ir L. Suodaitis atsiprašė vienas kito: žodis po žodžio pradėjome bendrauti

„Jis parašė žinutę, atsiprašė, po to aš atsiprašiau, ir taip žodis po žodžio pradėjome bendrauti. Aš manau, kad tik stiprus žmogus viduje gali pasakyti atleisk, atsiprašau, susėdam, pakalbam, išsiaiškinam, nes, na, žinot, gyvenimas toks trumpas, ir kartais gali po to labai gailėtis, kad neatsiprašei, kad nebendravai, ir juolab, kai visa tai atsiliepia tavo paties vaikui“, –  LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigė beveik ketvirtį milijono sekėjų turinti nuomonės formuotoja, 29-erių verslininkė Viktorija Siegel.

Moteris taip pat atskleidė, kad skandalas, kilęs prasidėjus skyryboms su Laurynu Suodaičiu, parodė, kurie iš ją supančių žmonių tikri draugai, o kas buvo šalia tik dėl naudos ir dėmesio. „Labai faina patikrinti žmones, kai tau yra negerai. Dabar aš matau, kaip tas pats ratas grįžta, nes man viskas gerai“, – pasakojo V. Siegel.

Ar gandai, kad ji turi naują mylimąjį – tiesa? V. Siegel pirmą kartą viešai prabilo ne tik apie tai, kaip gyvena dabar, nurimus audroms asmeniniame gyvenime, bet ir apie tai, ar nenusivylė meile, kokio vyro savo gyvenime trokšta, ir ko norėtų iš vis dar esamo sutuoktinio L. Suodaičio.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

V. Siegel – apie skyrybas su L. Suodaičiu:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tušti kaip puodai

Tušti kaip puodai portretas
Abu dienraščiai kiša šitą bukių šeimynėlę... Kam jie ir jų nedailios atžalos įdomios? Gyvuliukų ūkio naujienos. Neprenumeruosiu nei VE, nei "Klaipėdos"

Patarimas

Patarimas portretas
Mergaite - ne nuo to galo pradedi naują serialą - pradėk vėl nuo Bunkaus

dar stebitės, kad žmonija valosi ir naikina Viktorija

dar stebitės, kad žmonija valosi ir naikina  Viktorija portretas
Kaip Viktorija tokias naikina. Visur. Viešinkitge ir toliau. Paskers ir ją, jos vaikus. Bunkus turėjo šaknis Žemaitijij, kur lietuvių, žemaičių vaikus iki 5 metukų žydai išžudydavo, yra liudytoaji. O ši sintetinė šlykšti lyg su asilės snukiu bus tarkuojama ir tarkuojama ir jos vaikus dulkins tas pats Bunkus jos akivaizdoj. Gaus dozę ir net nesiskųs.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių